Η οικογένεια της ΑΕΚ είπε το «τελευταίο αντίο» στον Στέλιο Σεραφείδη

Η οικογένεια της ΑΕΚ είπε το «τελευταίο αντίο» στον Στέλιο Σεραφείδη

Στον ιερό ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, στο Αιγάλεω τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία του θρυλικού παλαίμαχου της Ένωσης - Βίντεο και φωτογραφίες

serafidis_kideia
Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΚ, αποχαιρέτησε σήμερα το μεσημέρι τον Στέλιο Σεραφείδη, σε τελετή που έγινε στον ιερό ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, στο Αιγάλεω.

Το παρών στο τελευταίο «αντίο» σε έναν από τους μεγαλύτερους παίκτες αλλά και προσωπικότητες που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας, έδωσε ο διοικητικός της ηγέτης, Δημήτρης Μελισσανίδης, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Αλέξης Αλεξίου και ο επικεφαλής του τμήματος χάντμπολ, Σταμάτης Παπασταμάτης.



Στον ναό βρέθηκαν οι παίκτες και τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος, Δημητριάδης, Παπαδημητρίου, Κονέ, καθώς και ο προπονητής της ομάδας Αργύρης Γιαννίκης.

melissanidis
Κλείσιμο


Αυτοί που συγκλόνισαν όμως με την παρουσία τους ήταν οι παλαίμαχοι της ομάδας, πρώην συμπαίκτες του, με τον Κώστα Νεστορίδη να είναι συντετριμμένος, μέλη παλιών διοικήσεων της ομάδας, όπως ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ενώ στον ναό βρέθηκε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Μικρασιατών Κωνσταντινουπολιτών Λαυρεωτικής Μίμης Δεληγιάννης, και ο γιατρός του Στέλιου Σεραφείδη, Πάρης Κοσμίδης.

serafidis1
serafidis2
serafidis3
serafidis4
serafidis5
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης