Κανονικά στο Roland Garros ο Τζόκοβιτς - «Καταδιώχθηκε όπως και ο Ιησούς», δήλωσε ο πατέρας του

Κανονικά στο Roland Garros ο Τζόκοβιτς - «Καταδιώχθηκε όπως και ο Ιησούς», δήλωσε ο πατέρας του

Η Ροξάνα Μαρασινεάνου δήλωσε ότι δεν θα υπάρξει θέμα με την συμμετοχή του ανεμβολίαστου Νόβακ Τζόκοβιτς στο Roland Garros

djokovic_rolan
Κανονικά θα μπορεί ν' αγωνιστεί στο Roland Garros 2022 ο περσινός νικητής, Νόβακ Τζόκοβιτς
Αυτό ξεκαθάρισε η Γαλλίδα  υπουργός Αθλητισμού, Ροξάνα Μαρασινεάνου, αρκεί φυσικά ο Σέρβος ν' ακολουθήσει τους κανόνες που έχουν θεσπιστεί για τους ανεμβολίαστους. 

«Δεν θα ακολουθήσει τα ίδια πρωτόκολλα με εκείνους που θα είναι εμβολιασμένοι, ωστόσο θα μπορεί να συμμετάσχει στο τουρνουά επειδή τα πρωτόκολλά μας, η "φούσκα" που δημιουργούμε, του το επιτρέπουν»,  είπε στο  FranceInfo η πρώην πρωταθλήτρια κολύμβησης με καταγωγή από την Ρουμανία. 
Το Roland Garros θα διεξαχθεί από τις 16/5 έως τις 6/5 στο Παρίσι. 

Πατέρας Τζόκοβιτς: Ο Ιησούς καταδιώχθηκε και υπέμεινε πολλές δοκιμασίες, το ίδιο και ο Νόβακ

Ο Σέρτζαν Τζόκοβιτς, πατέρας του Νόβακ, παρομοίασε την περιπέτεια του γιου του και Νο1 τενίστα στον κόσμο με τα πάθη του Ιησού Χριστού, χαρακτηρίζοντάς τον ως «την καρδιά της Σερβίας και του φιλελεύθερου κόσμου».

«Σας ευχαριστώ πολύ, είστε εκατομμύρια άνθρωποι εδώ για μένα. Κάθε μέρα θα είμαστε όλο και περισσότεροι. Είστε αδέρφια μας, και εσείς τα παιδιά κι εμείς οι γέροι, ξέρουμε γιατί ήρθαμε. Επειδή αυτό σημαίνει πολλά για τον Νόβακ, τού δείχνει ότι δεν είναι μόνος. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη φυλακή.

Κλείσιμο
Αυτό που δεν είναι δίκαιο είναι το πολιτικό κυνήγι μαγισσών από όλους όσοι προσποιούνται ότι οι κανόνες εφαρμόζονται για όλους, συμπεριλαμβανομένου του πρωθυπουργού της Αυστραλίας.

Ο Νόβακ πληρούσε όλες τις απαιτούμενες προϋποθέσεις για την είσοδο και τη συμμετοχή του στο τουρνουά που σίγουρα θα κατακτούσε.

Ο Ιησούς καταδιώχθηκε, σταυρώθηκε και υπέμεινε πολλές δοκιμασίες αλλά παραμένει ζωντανός μαζί μας. Το ίδιο και ο Νόβακ τις τελευταίες μέρες. Δεν μπορώ να τον γονατίσω, είναι η καρδιά της Σερβίας, ο ήλιος μας, η καρδιά του φιλελεύθερου κόσμου. Είναι ο κορυφαίος αθλητής και άνθρωπος στον πλανήτη. Θα επιβιώσει».

Ειδήσεις σήμερα:

«Μέχρι τη Δευτέρα θα λυθεί το πρόβλημα με τις ελλείψεις στα φάρμακα» λέει ο Πλεύρης

Τη Δευτέρα ανοίγουν τα σχολεία - Πρόσληψη αναπληρωτών για αντικατάσταση εκπαιδευτικών με Covid ζητούν ΟΛΜΕ-ΔΟΕ

Καιρός: Στο Ιόνιο οι πιο ισχυρές καταιγίδες σήμερα, πολλές βροχές τις επόμενες ημέρες


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης