Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αυτός είναι ο Ρίτσαρντ Άρνολντ, ο διάδοχος του Γούντγουορντ!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αυτός είναι ο Ρίτσαρντ Άρνολντ, ο διάδοχος του Γούντγουορντ!

Ρίτσαρντ Άρνολντ, ο διάδοχος του Γούντγουορντ, ο οποίος εκτός από εκατομμύρια λίρες καλείται να φέρει στη Γιουνάιτεντ και πρωταθλήματα!

man_utd_proponitis
Πριν σβήσει για τελευταία φορά τα φώτα και αποχωρήσει από τη Γιουνάιτεντ, ο Εντ Γούντγουορντ είδε την ομάδα του... χαμένη. Κάποιοι είπαν πως το φινάλε του ήταν αρκετό ταιριαστό με την πορεία του. Μια άχαρη εμφάνιση, μια ήττα εντός έδρας, ο κόσμος να γκρινιάζει, ένα σύνολο πρωτοκλασάτων παικτών που ψαχνόντουσαν και μια ομάδα δεκάδων εκατομμυρίων χωρίς πραγματική χημεία

«Ο Εντ Γούντγουορντ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – σαν να βλέπεις έναν όμορφο πίνακα σκισμένο» σχολίασε το Athletic και αντικατοπτρίζει απόλυτα την αλήθεια.

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» μετά τις αλλαγές στην άκρη του πάγκου περνούν σε νέα εποχή και διοικητικά, με την αναβάθμιση του Ρίτσαρντ Άρνολντ πλέον, στον ρόλο του διευθύνοντα συμβούλου. Ποιος είναι ο διάδοχος; Ο Άρνολντ γνώρισε τον Γούντγουορντ όταν σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο του Μπρίστολ και αποφοίτησε με πτυχίο βιολογίας το 1993.



Στη συνέχεια, ο Άρνολντ πήρε το πτυχίο του Ορκωτoύ Λογιστή, γεγονός που λίγα χρόνια αργότερα του άνοιξε την πόρτα της Γιουνάιτεντ. Αυτό συνέβη τη σεζόν 2007/08, εργαζόμενος ως εμπορικός διευθυντής με ευθύνη για τη διαχείριση και την ανάπτυξη των χορηγιών του συλλόγου, του λιανικού εμπορίου, της αδειοδότησης ένδυσης και προϊόντων και των επιχειρήσεων ψηφιακών μέσων.

Σε αυτά τα εννέα χρόνια που πέρασε ως διευθύνων σύμβουλος του ομίλου της Γιουνάιτεντ, ο Άρνολντ επέβλεπε όλες τις εμπορικές και λειτουργικές πτυχές του συλλόγου. Παρευρισκόμενος σε τηλεδιασκέψεις επενδυτών, ενώ πέρσι ήταν ανάμεσα σε αυτούς προσπάθησε να λύσει την κρίση με τους οπαδούς.

Ο Γούντγουορντ δεν ήταν πάντα δημοφιλής μεταξύ των οπαδών της Γιουνάιτεντ κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Ολντ Τράφορντ, αλλά ο Άρνολντ, ο διάδοχός του, έχει επίσης εκνευρίσει αρκετούς φιλάθλους στο παρελθόν. Τον Μάρτιο του 2021, ισχυρίστηκε ότι ο Σόλσκιερ είναι αρκετά επιτυχημένος. «Κανείς στον κόσμο δεν είναι πιο χαρούμενος από εμένα με την εκπληκτική επιτυχία του Σόλσκιερ» είχε πει προκαλώντας αρκετές αντιδράσεις.

Επικοινωνιακός, ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος έχει αποδείξει ότι είναι ικανός να αποφέρει έσοδα μέσω της εμπορικής δραστηριότητας. Ο Άρνολντ είναι πρόεδρος του Ιδρύματος «Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», ενώ είναι σε διαρκή επαφή με τα επίσημα φόρουμ των οπαδών. Ακουσε τους φιλάθλους μετά την κίνηση ένταξης της ευρωπαϊκής Super League και στόχος του είναι να «σβήνει» φωτιές στις σχέσεις του κόσμου με την οικογένεια Γκλέιζερ. Με τη μπάλα δεν έχει και την... καλύτερη σχέση, ωστόσο, ο διευθυντής ποδοσφαίρου Τζον Μέρτοου, με τη βοήθεια του τεχνικού διευθυντή Ντάρεν Φλέτσερ, θα έχουν μεγαλύτερη αυτονομία, αν και πάντα τον τελευταίο λόγο θα ανήκει στον διάδοχο του Γούντγουορντ.

Κλείσιμο
Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης