Η συγγνώμη του Λουκάκου στην οικογένεια της Τσέλσι

Η συγγνώμη του Λουκάκου στην οικογένεια της Τσέλσι

Ο Ρομέλου Λουκάκου μετά τη συνάντηση του με τον Τόμας Τούχελ επιστρέφει στις υποχρεώσεις της Τσέλσι με τον Βέλγο να απολογείται δημόσια για την αναστάτωση που προκάλεσε με τις δηλώσεις του

lukakou_chelsea_inter
Από το «δεν είμαι ευτυχισμένος στην Τσέλσι και θέλω να γυρίσω στην Ίντερ», στο «Ξέρετε τη σύνδεση που έχω με την Τσέλσι, από τα εφηβικά μου χρόνια ακόμα. Τα όσα είπα για την Ίντερ ήταν για να αποχαιρετίσω τους οπαδούς της».

Ο Ρομέλου Λουκάκου εντός αγωνιστικού χώρου διακρίνεται για τα γκολ που βάζει, αλλά και για το ότι πολύ δύσκολα πέφτει στο χορτάρι από τα μαρκαρίσματα των αντιπάλων...

Εκτός γηπέδου όμως ο 28χρονος Βέλγος απέδειξε ότι είναι εξαιρετικός στις... κωλοτούμπες.
Ο άσος της Τσέλσι προσπάθησε να διορθώσει τα αδιόρθωτα μετά τα όσα είπε την περασμένη εβδομάδα (είχε δηλώσει δυσαρεστημένος από τον τρόπο που παίζει η Τσέλσι και τόνισε ότι του λείπει η Ίντερ στην οποία θέλει να επιστρέψει) ζητώντας συγνώμη από όλους.

«Συγγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσα σε όλους τους φίλους της Τσέλσι. Ξέρετε τη σύνδεση που έχω με την Τσέλσι, από τα εφηβικά μου χρόνια ακόμα, αλλά κι εγώ καταλαβαίνω απόλυτα απόλυτα τη δυσαρέσκειά σας. Τώρα είναι καθαρά στο δικό μου χέρι να αποκαταστήσω την εμπιστοσύνη σας και θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να δείξω την αφοσίωσή μου κάθε μέρα στις προπονήσεις και στα παιχνίδια. Θα κάνω το καλύτερο για να κερδίζουμε τα παιχνίδια.
Απολογήθηκα στον προπονητή μου, στους συμπαίκτες μου και στη διοίκηση γιατί πιστεύω ότι δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή. Θέλω να προχωρήσω και να το αφήσω πίσω μου», είπε αρχικά μιλώντας στην κάμερα του Τσέλσι TV, αλλά στη συνέχεια άρχισε τις... ντρίμπλες.

Κλείσιμο


««Θα έπρεπε να ήμουν πολύ πιο σαφής στο μήνυμά μου για να είμαι απόλυτα ειλικρινής. Η συνέντευξη ήταν για να αποχαιρετήσω τους οπαδούς της Ίντερ και όχι για να δείξει ασέβεια στους οπαδούς της Τσέλσι,την ομάδα, τον ιδιοκτήτη, τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή. Έκαναν πολλή προσπάθεια να με φέρουν πίσω εδώ, όπου ήθελα κι εγώ να επιστρέψω. Δεν χρειάζεται να αμφισβητήσει κανείς την αφοσίωση μου στην Τσέλσι. Πάντα έλεγα ότι ήθελα να έρθω εδώ και να έχω επιτυχίες με την ομάδα και γι' αυτό υπέγραψα πενταετές συμβόλαιο.
Θέλω να το πετύχω με αυτόν τον σύλλογο, θέλω να κερδίζω εδώ για πολλά χρόνια. Θέλω να φροντίζω να δείχνω τη δέσμευσή μου κάθε μέρα.
Δούλεψα σκληρά τα τελευταία 10 χρόνια για να έχω αυτή την ευκαιρία και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης