Στην αποστολή του Ολυμπιακού ο Μανωλάς, νοκ άουτ Σωκράτης, Λόπες, Λαλά και Ανδρούτσος

Στην αποστολή του Ολυμπιακού ο Μανωλάς, νοκ άουτ Σωκράτης, Λόπες, Λαλά και Ανδρούτσος

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε αποστολή για τον Απόλλωνα έχοντας απουσίες παικτών όπως οι Λαλά, Ανδρούτσος, Σωκράτης και Λόπες αλλά με τον Μανωλά μέσα - Τέσσερα τα θετικά κρούσματα στους ερυθρόλευκους

5466043
Όπως έγινε γνωστό από την πλευρά του Ολυμπιακού στους τελευταίους ελέγχους βρέθηκαν θετικοί τέσσερις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι οποίοι αμέσως απομονώθηκαν και ακολουθείται στην περίπτωσή τους όσα αναφέρει το Υγειονομικό Πρωτόκολλο.

Σε σχέση με τις απουσίες από την αποστολή για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης εκτός είναι παίκτες όπως οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Μάρκοβιτς, Λαλά, Ανδρούτσος και Λόπες.

Αντίθετα ο Μανωλάς μπήκε στην πρώτη του αποστολή στον Ολυμπιακό μετά τη μεταγραφή του ενώ... εντός είναι και ο Καρμπόβνικ αλλά και παίκτες όπως οι Μπαγκαλιάνης, Αλγκασίμ Μπα και Νίκολιτς από τη Β' ομάδα αλλά και ο Μαυρουδής, όπως επίσης και ο Λοβέρα.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού
«Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης (Τετάρτη 19:30) για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους ποδοσφαιριστές του στο Αθλητικό Κέντρο στον Ρέντη το απόγευμα της Τρίτης και αμέσως μετά ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από 23 παίκτες.

Κλείσιμο
Αναλυτικά: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Καρμπόβνικ, Νίκολιτς, Ο. Μπα, Μπαγκαλιάνης, Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Κίτσος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Μ. Καμαρά, Μασούρας, Μαυρουδής, Βρουσάι, Λοβέρα, Βαλμπουενά, Α. Μπα, Τικίνιο και Ελ Αραμπί.»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης