Ο Σακίλ Ο'Νιλ έγινε... Άγιος Βασίλης και δώρισε 1.000 PlayStation σε μαθητές

Ο Σακίλ Ο'Νιλ έγινε... Άγιος Βασίλης και δώρισε 1.000 PlayStation σε μαθητές

Στο πνεύμα των εορτών, ο Σακίλ Ο'Νιλ μετετράπη σε... Άγιος Βασίλης και μοίρασε δώρα σε μαθητές δημοτικού σχολείου στη Τζόρτζια

Sakil
Ο θρύλος του NBA επισκέφθηκε δημοτικό σχολείο στην πόλη ΜακΝτόνα της Τζόρτζια και σκόρπισε χαμόγελα στους μαθητές, κάνοντας τους δώρα για να περάσουν τις διακοπές τους.



«Τα παιδιά έκλαιγαν, ήταν χαρούμενα, αυτό είναι όλο το νόημα», δήλωσε ο Diesel, ο οποίος χάρισε σε παιδιά ηλικίας 5-11 ετών 1.000 PlayStation 5, Nintendo Switch και ποδήλατα.

Δεν είναι, άλλωστε, η πρώτη φορά που ο Σακίλ Ο'Νιλ πραγματοποιεί μια τέτοια δράση, καθώς συνηθίζει να βρίσκεται κοντά στα μικρά παιδιά, ιδίως την περίοδο των Χριστουγέννων.

Ο παλαίμαχος σέντερ εξήγησε επίσης πως θεωρεί πολύ σημαντικό το να κάνει δώρα «σε "αδικημένα" παιδιά τα οποία, μεγαλώνοντας, δεν έχουν τόσα πολλά. Κι εγώ όσο μεγάλωνα δεν είχα πολλά. Όμως οι γονείς μου με δίδαξαν να δίνω πάντα πίσω.

Κλείσιμο
Μου έμαθαν την αξία του να βοηθάς αυτούς που το έχουν ανάγκη. Όσο βρίσκομαι, λοιπόν, στην Γη, θα προσπαθώ πάντα να είμαι βέβαιος πως τα παιδιά παίρνουν καλά παιχνίδια. Και δεν πρόκειται για κάποιο διαφημιστικό... τρικ».

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης