Οπαδοί της Ίντερ κρέμασαν πανό κατά του Λουκάκου έξω από το «Τζουζέπε Μεάτσα»

Οπαδοί της Ίντερ κρέμασαν πανό κατά του Λουκάκου έξω από το «Τζουζέπε Μεάτσα»

«Persona non grata» θεωρείται στο Μιλάνο ο Ρομέλου Λουκάκου, με οπαδούς της Ίντερ να υψώνουν πανό κατά του Βέλγου έξω από το «Τζουζέπε Μεάτσα»

ΛΟΥΚΑΚΟΥ
Βολές από όλα τα μέτωπα δέχεται πλέον ο Ρομέλου Λουκάκου μετά την πολύκροτη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Sky Italia».

Τα παράπονα του Βέλγου για τη δεύτερη θητεία του στην Τσέλσι φυσικά έχουν προκαλέσει αναστάτωση εντός της ομάδας, όπως και το γεγονός πως.... φλέρταρε ανοιχτά με την ιδέα επιστροφής του στο Μιλάνο για λογαριασμό της Ίντερ!

Αυτό που πιθανώς όμως δεν περίμενε ο 28χρονος στράικερ είναι πως τα λόγια αγάπης προς το πρώην του κλαμπ δεν κατάφεραν να συγκινήσουν και ιδιαίτερα τους Νερατζούρι.

Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε το πανό που υψώθηκε από μερίδα οπαδών του συλλόγου έξω από το «Τζουζέπε Μεάτσα», οι οποίοι κατέστησαν σαφές πως ο Λουκάκου δεν είναι πλέον ευπρόσδεκτος στο Μιλάνο.

«Δεν έχει σημασία ποιος τρέχει μακριά στη βροχή, σημασία έχει ποιος μένει στην καταιγίδα. Αντίο Ρομέλου» έγραφε χαρακτηριστικά το πανό, αποτυπώνοντας εν γένει τα συναισθήματα που τρέφουν οι οπαδοί της Ίντερ προς τον Βέλγο μετά την απόφασή του να αποχωρήσει από την Ιταλία το προηγούμενο καλοκαίρι.

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης