Ολυμπιακός-Λεβαδειακός: Το χρέος τους οι Πειραιώτες, για το «μπαμ» οι Βοιωτοί

Ολυμπιακός-Λεβαδειακός: Το χρέος τους οι Πειραιώτες, για το «μπαμ» οι Βοιωτοί

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Λεβαδειακό με στόχο να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ και να προκριθεί στα προημιτελικά του Κυπέλλου, ενώ οι Βοιωτοί θα αγωνιστούν για ό,τι καλύτερο

olympiacos
Ολυμπιακός-Λεβαδειακός, πράξη δεύτερη. Οι Πειραιώτες φιλοξενούν (19:00, Cosmotesports1, bwinΣΠΟΡ FM 94.6, sport-fm.gr) τους Βοιωτούς στο «Γ. Καραϊσκάκης» με στόχο να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση έπειτα από το 3-2 του πρώτου αγώνα και να προκριθούν στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Στην αντίπερα όχθη, οι Βοιωτοί, έχουν προίκα το υπέρ τους σκορ, αλλά γνωρίζουν ότι πάνε στη «μάχη» ως μεγάλο αουτσάιντερ και θα παλέψουν δίχως άγχος για το καλύτερο δυνατό.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν μια σημαντική απουσία, του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος έκανε μια μικροεπέμβαση για να αποκατασταθεί ένα πρόβλημα στον τένοντα του αριστερού του χεριού. Εκτός είναι και ο Κούντε, ο οποίος, ούτως ή άλλως, δεν παίζει καθόλου τον τελευταίο καιρό. Επίσης, είναι στην αποστολή ο Κίτσος, ο οποίος είχε αγωνιστεί ως αλλαγή στο πρώτο παιχνίδι, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα φρεσκάρει την ομάδα του, θα δώσει ανάσες σε βασικά εργαλεία του, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα έχουν τόσες πολλές αλλαγές, όπως στο πρώτο παιχνίδι, στο οποίο παρατάχθηκαν κατά βάση με ρεζέρβες.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Σισέ, Ο. Μπα, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Καρμπόβνικ, Κίτσος, Σουρλής, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Βαλμπουενά, Μασούρας, Ονιεκουρού, Λόπες, Ροντρίγκες, Βρουσάι, Τικίνιο.

Από την άλλη, ο Λεβαδειακός θα αγωνιστεί δίχως τους Σαμάσα, Μανιώτη, Μπαχανάκ και Αραβίδη στη διάθεση του Γιάννη Ταουσιάνη θα παραταχθεί η ομάδα της Βοιωτίας. Η αποστολή αποτελείται από τους: Στογιάνοβιτς, Αγγελόπουλο, Βλάχο, Βήχο, Τσάπρα, Τζημόπουλο, Λιάγκα, Παναγιώτου, Νίκα, Νίλι, Κονέ, Μεχία, Αλμπάνη, Βρακά, Μουτίνιο, Χάμμοντ, Μυτίδη, Πολέττο, Δούμτσιο και Λινάρδο.

Πιθανές συνθέσεις

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Κρίστινσον – Ανδρούτσος, Μπα, Παπαδόπουλος, Καρμπόβνικ – Σουρλής, Μ. Καμαρά, Ροντρίγκες, Βρουσάι, Ονιεκούρου, Τικίνιο
Λεβαδειακός (Γιάννης Ταουσιάνης): Στογιάνοβιτς - Βλάχος, Νίκας, Τσάπρας, Νίλι -Μεχία, Λιάγκας, Παναγιώτου, Βρακάς, Λινάρδος- Πολέττο

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης