Ο Παπασταθόπουλος δεν έδειξε αρνητικός για επιστροφή στην Εθνική: «Η αλήθεια είναι μακριά από αυτό που έχει ειπωθεί»

Ο Παπασταθόπουλος δεν έδειξε αρνητικός για επιστροφή στην Εθνική: «Η αλήθεια είναι μακριά από αυτό που έχει ειπωθεί»

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε για τη μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό, αλλά και για το ενδεχόμενο να επιστρέψουν αμφότεροι στην Εθνική Ελλάδας

5462027
Μετά το 1-0 επί της Λαμίας, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε στη Nova για το παιχνίδι, για τη μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό, αλλά και για το ενδεχόμενο να επιστρέψουν αμφότεροι στην Εθνική Ελλάδας.

Ο 34χρονος στόπερ δήλωσε: «Λείπω 2,5 χρόνια από την Εθνική. Δεν έχω μιλήσει για αυτά που έγιναν γιατί δεν θέλω να προκαλέσω προβλήματα. Δεν ξέρω τι σκέφτεται ο Κώστας, ο οποίος είναι σε άλλη ηλικία από εμένα, είναι ένα παιδί που χρειάζεται η Εθνική. Εγώ κοιτάζω τον Σωκράτη, τη δική μου πορεία. Τώρα είμαι στον Ολυμπιακό, θέλω να τα δώσω όλα για τον Ολυμπιακό και δεν έχω σκεφτεί τίποτα περισσότερο».

Όταν ρωτήθηκε για το αν αποκλείει το ενδεχόμενο επιστροφής του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, απάντησε:
«Αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι την Εθνική, αλλά τον Ολυμπιακό. Στην περίπτωση που υπάρξει νέος προπονητής και αναφερθεί στο όνομά μου και θέλει να μιλήσει μαζί μου, θα μιλήσω μαζί του. Θα του πω τις σκέψεις μου και στο τέλος θα έχουμε μια κατάληξη. Ο Κώστας είναι διαφορετική προσωπικότητα, είναι μικρότερος. Όλο αυτό που έγινε ήταν πολύ άδικο. Δεν είναι ώρα να μιλήσω γι' αυτό, δεν θέλω να υπάρχει πρόβλημα στις τάξεις της Εθνικής. Υπήρξε σιωπή εκ μέρους μου. Κάθισα στην άκρη, αυτό κάνω και τώρα. Πάντως η αλήθεια είναι μακριά από αυτό που έχει ειπωθεί. Από σεβασμό στην Εθνική δεν βγήκα να μιλήσω».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης