Φενέρμπαχτσε: Ο Περέιρα έβαλε στον «πάγο» τον Πέλκα

Φενέρμπαχτσε: Ο Περέιρα έβαλε στον «πάγο» τον Πέλκα

Ο Βίτορ Περέιρα δεν φαίνεται ότι υπολογίζει στις υπηρεσίες του Δημήτρη Πέλκα, γι' αυτό και τον έχει βάλει στον «πάγο», σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα

pelkas
Την περασμένη σεζόν, ο 28χρονος Έλληνας μεσοεπιθετικός ήταν ένας από τους πολυτιμότερους ποδοσφαιριστές της Φενέρμπαχτσε, πετυχαίνοντας οκτώ τέρματα κι επτά ασίστ, σε 34 αναμετρήσεις.

Ωστόσο, φέτος τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί όπως ενδεχομένως θα περίμενε και ο ίδιος. Μετά την έλευση του Βίτορ Περέιρα στην τεχνική ηγεσία των «κίτρινων καναρινιών», ο χρόνος συμμετοχής του Δημήτρη Πέλκα έχει περιοριστεί. Ενδεικτικό ότι έως τώρα μετράει μόλις 13 παιχνίδια και μόλις ένα 90λεπτο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Fanatic», οι σχέσεις μεταξύ Περέιρα και Πέλκα δεν είναι και οι καλύτερες, Το γυαλί «ράγισε» στο παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε με την Κόνιασπορ. Εκεί όπου ο Πορτογάλος τεχνικός έβγαλε τον άλλοτε άσο του ΠΑΟΚ στο ημίχρονο και παρά το γεγονός ότι προσπάθησε να τον εμψυχώσει, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός φαινόταν αποκαρδιωμένος.

Από εκεί και έπειτα ο Πέλκας κατέγραψε μόλις 45 λεπτά με τη φανέλα της τουρκικής ομάδας κόντρα στην Καϊσέρισπορ και στα υπόλοιπα πέντε παιχνίδια έμεινε στον πάγκο.

Στην Τουρκία πάντως συνεχίζουν να αναφέρουν ότι το μέλλον του Βίτορ Περέιρα στην Φενέρμπαχτσε παραμένει αβέβαιο, με τον ο Σλάβεν Μπίλιτς να είναι ο επικρατέστερος για να τον αντικαταστήσει.

Πηγή: gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Ποιες περιοχές έχουν αιφνίδια έξαρση κρουσμάτων - Όλα δείχνουν διασπορά της «Όμικρον»

Παναγιώτης Κουρουμπλής: Πολλαπλά μηνύματα πίσω από τη διαγραφή του βουλευτή

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αγωγές, καταγγελίες και στο βάθος στόματα που «ανοίγουν»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης