Οριγκί: Ο άνθρωπος για τις μεγάλες ευρωπαϊκές στιγμές της Λίβερπουλ (vids)

Οριγκί: Ο άνθρωπος για τις μεγάλες ευρωπαϊκές στιγμές της Λίβερπουλ (vids)

Ο Ντιβόκ Οριγκί έγινε ο άνθρωπος που χάρισε στη Λίβερπουλ το ιστορικό 6x6 σε όμιλο του Champions League και όλα τα ευρωπαϊκά του γκολ με την κόκκινη φανέλα είναι... ένα κι ένα!

origi
Ο Βέλγος επιθετικός ξεκίνησε στην αναμέτρηση του «Σαν Σίρο» στην κατά πολύ διαφοροποιημένη Λίβερπουλ που παρέταξε ο Γιούργκεν Κλοπ κόντρα στη Μίλαν. Και μπορεί οι «ροσονέρι» να ήθελαν πάση θυσία τη νίκη και έναν συνδυασμό με το αποτέλεσμα στο «Ντραγκάο», ωστόσο, ο Ντιβόκ Οριγκί και οι συμπαίκτες του ήθελαν να μείνουν στην ιστορία.

Κάπως έτσι, σκοράροντας με κεφαλιά στο 55ο λεπτό και βρίσκοντας δίχτυα για δεύτερο διαδοχικό ματς, ο Βέλγος επιθετικός διαμόρφωσε το 2-1 με το οποίο για πρώτη φορά αγγλική ομάδα κάνει το απόλυτο στα έξι ματς των ομίλων του Champions League σε μια ιστορική σεζόν για τη Λίβερπουλ.

Ο Οριγκί, το περασμένο Σάββατο ήταν ο άνθρωπος που στο 94ο λεπτό της δύσκολης αναμέτρησης πρωταθλήματος με την Γουλβς βρήκε δίχτυα με τρομερή κίνηση πίβοτ και χαμηλό τελείωμα για το 1-0, έχοντας έτσι λυτρώσει δις σε ελάχιστες μέρες την ομάδα του.

Σε ευρωπαϊκό επίπεδο χρίστηκε σκόρερ για πρώτη φορά από τον τελικό του Champions League τον Μάιο του 2019 και η αλήθεια είναι πως όλα τα γκολ του σε διοργανώσεις της UEFA με την κόκκινη φανέλα είναι τεράστιας σημασίας!

Διαβάστε την συνέχεια στο gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης