Λουτσέσκου: «Το χειρότερο διάστημα που έχω περάσει στην Ελλάδα»

Λουτσέσκου: «Το χειρότερο διάστημα που έχω περάσει στην Ελλάδα»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου πήρε και πάλι την ευθύνη, μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ιωνικό και χαρακτήρισε τις τελευταίες δύο εβδομάδες τις χειρότερες που έχει περάσει την Ελλάδα

5451149
Στα λάθη που κάνει ο ΠΑΟΚ και στην αδυναμία της ομάδας να μην επηρεαστεί από αυτά στάθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, αναλαμβάνοντας την ευθύνη μετά την ήττα από τον Ιωνικό.

«Όλα όσα κάνουμε πάνε λάθος. Είτε αυτό αφορά τις καταστάσεις στο γήπεδο, τα λάθη που κάνουμε και δεχόμαστε τα γκολ, είτεαφορά ατυχείς επιλογές παικτών. Κάποιοι δεν έχουν την απόδοση που θέλουμε και μένουν στον πάγκο, αλλά πάνε καλά όταν μπαίνουν. Σκέφτομαι ότι είναι κίνηση χωρίς έμπνευση. Σκέφτομαι αυτές τις δύο εβδομάδες που κατά μεγάλο ποσοστό είναι οι χειρότερες που έχω περάσει στην Ελλάδα», ανέφερε αρχικά στην κάμερα της Cosmote TV και πρόσθεσε:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cg7jv68eley9-sf)


«Δεν έχουμε την ψυχολογία, τη φρεσκάδα για να αντιμετωπίσουμε κάποιο λάθος που μπορεί να επηρεάσει το παιχνίδι μας. Είναι δική μου ευθύνη».

Σε ερώτηση για το ποια θα είναι η αντίδρασή του μετά τη σημερινή ήττα, εμφανώς ενοχλημένος απάντησε: «Θα δείτε την αντίδρασή μου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης