Κύργιος: «Ο Τσιτσιπάς θα έκανε τα πάντα για το τένις, σε αντίθεση με μένα»

Κύργιος: «Ο Τσιτσιπάς θα έκανε τα πάντα για το τένις, σε αντίθεση με μένα»

Ο Νικ Κύργιος τόνισε την διαφορά στην νοοτροπία του Στέφανου Τσιτσιπά σε σχέση με τον ίδιο και παραδέχτηκε πως δεν έχει το ίδιο mentality με τον Ελληνα τενίστα.

kirgios_tsitsipas
Αναμφίβολα η περίπτωση του Νικ Κύργιου είναι από αυτές που το τεράστιο ταλέντο που έχει, πήγε χαμένο εξαιτίας των επιλογών του.

Θα μπορούσε να έχει μία τεράστια καριέρα όμως ο ιδιόρυθμος χαρακτήρας του, δεν του το επέτρεψε να φτάσει εκεί που μπορούσε. Ο Αυστραλός τενίστας αυτή τη περίοδο συμμετέχει σε ένα podcast και στο τελευταίο επεισόδιο στάθηκε στο ζήτημα των επιλογών που έκανε στην καριέρα του, συγκρίνοντάς τα μάλιστα με τον Στέφανο Τσιτσιπά.

«Ο Στέφανος θα έκανε τα πάντα για το τένις και αφιερώνει την ζωή του σε αυτό. Είναι ειδικός στην διαιτολογία, κάνει γιόγκα, ατελείωτες διατάσεις και είναι κάθε μέρα στο γυμναστήριο. Εγώ δεν θα το έκανα αυτό, αλλά δεν θα έλεγα ότι τον σέβομαι περισσότερο μόνο και μόνο επειδή το κάνει αυτό. Ο καθένας είναι διαφορετικός» είπε ο Κύργιος στο podcast No Boundaries.

«Όταν ήμουν νεότερος δεν ονειρευόμουν να κερδίσω grand slam. Απλά ήθελα να περνάω καλά. Αγαπώ το τένις, αλλά δεν είμαι τόσο παθιασμένος και δεν έχω το κίνητρο που έχουν οι τοπ αθλητές. Αν παρακολουθήσετε το ντοκιμαντέρ του Άντι Μάρεϊ, θα τον δείτε να τηλεφωνεί μέσα στη νύχτα και να λέει στους ανθρώπους του ότι φοβάται να σταματήσει το τένις γιατί δεν ξέρει τι θα κάνει μετά. Εγώ δεν είμαι έτσι…» πρόσθεσε ο Κύργιος ο οποίος ενδέχεται να αγωνιστεί το 2022 στην τελευταία του σεζόν.

Δείτε το σχόλιό του στα 39:10 του βίντεο.

EP #4 STRIPPING, TENNIS & COMEDY ft ELLIOT LONEY w/ KYRGIOS BABANINE & FRAWLEY


Εκτός του Τσιτσιπά, ο Κύργιος σχολίασε την διαφορά στη νοοτροπία του και με τον Φελίξ Ογκέρ Αλιασίμ.

«Για παράδειγμα, ο Αλιασίμ είναι συμπαίκτης μου στον πάγκο σε ένα τουρνουά και βλέπουμε τον Ρούμπλεφ με τον Σβάρτσμαν να παίζουν. Εγώ αναρρώνω και δεν παρακολουθώ τι γίνεται κι αυτός καταγράφει τους πόντους του αγώνα στο κινητό του. Σκέφτομαι ότι ο τύπος τα έχει χαμένα. Το σέβομαι αυτό που κάνει, αλλά κάνει λες και θα πετύχει σπουδαία πράγματα χάρη σε αυτό. Και αναρωτιέμαι σε τι επίπεδο» είπε.

Πηγή: www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

ΚΙΝΑΛ: Τα τελευταία χαρτιά και οι κρυφοί άσοι των υποψηφίων πριν τη μάχη της Κυριακής

Η «Όμικρον» αλλάζει τα δεδομένα στην Ευρώπη, στο τραπέζι η επέκταση της υποχρεωτικότητας στην Ελλάδα

Ο Μέσι πιάστηκε κορόιδο αγοράζοντας με 30 εκατ. ξενοδοχείο που θα κατεδαφιστεί!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης