Ώρα για το κυρίως πιάτο του Κυπέλλου με την φάση των «16»

Ώρα για το κυρίως πιάτο του Κυπέλλου με την φάση των «16»

Με έξι παιχνίδια συνεχίζεται την Τετάρτη το Κύπελλο Ελλάδος, φάση στην οποία έχουν μπει πλέον όλες οι ομάδες της Super League Interwetten

kypello_elladas_xr
Ώρα Κυπέλλου και σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη θα διεξαχθούν τα πρώτα παιχνίδια της 6η φάσης. Οι 16 ομάδες θα παλέψουν για την πρόκριση στα προημιτελικά, με το πρόγραμμα της Τετάρτης να είναι γεμάτο, καθώς σήμερα θα διεξαχθούν τα 6 από τα 8 παιχνίδια. Ξαναλέμε πως τα παιχνίδια είναι διπλά, ενώ ισχύει κανονικά και το εκτός έδρας γκολ. Όσον αφορά το VAR, μπορεί να είχε ειπωθεί πως τα παιχνίδια της φάσης αυτής θα έχουν την βοήθεια της τεχνολογίας, τελικά μόνο το Παναθηναϊκός – Βόλος και το Άρης – ΟΦΗ θα έχουν VAR, καθώς όπως βγήκε προς τα έξω τα άλλα γήπεδα δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις.

Ξεκίνημα από το Πανθεσσαλικό

Η γεμάτη αυτή μέρα Κυπέλλου ξεκινάει από το Πανθεσσαλικό με τη Νίκη Βόλου να υποδέχεται στις 15:00 τον Παναιτωλικό. Ένα ανοικτό ζευγάρι, με τους Αγρινιώτες να έχουν το προβάδισμα, αλλά να μην είναι και το απόλυτο φαβορί. Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν με απουσίες καθώς θα λείπουν τρεις ποδοσφαιριστές, ενώ απουσίες έχουν και οι φιλοξενούμενοι.

Το πρώτο δυνατό ζευγάρι στο «Βικελίδης»

Η ημέρα συνεχίζεται με ένα δυνατό ζευγάρι, καθώς στις 17:00 ο Άρης που προέρχεται από τον θρίαμβο στο πρωτάθλημα επί του ΠΑΟΚ, θα υποδεχθεί τον ΟΦΗ που είναι μαζί με τον ΠΑΣ οι ευχάριστες εκπλήξεις της Super League, αλλά θέλει να διακριθεί και στο Κύπελλο. Από τους «κίτρινους θα απουσιάσει ο Κουέστα που στο ντέρμπι της Τούμπας ήταν εξαιρετικός. Συγκεκριμένα την αποστολή του Άρη συμπεριλήφθηκαν οι Ντένις, Σιαμπάνης, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Ιτούρμπε, Καμαρά, Λούκας Σάσα, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μανσίνι, Ντιαγέ, Τζέγκο, Ματίγια, Μπεναλουάν, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Λούμορ, Μάνος, Μαρμαρίδης Σαλιάρης.

Ενώ η αποστολή των Κρητικών είναι η εξής: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκης, Βούρος, Μαρινάκης, Μεγιάδο, Μπαλογιάννης, Τοράλ, Ναμπί, Γιαννούλης, Στάικος, Καστάνιος, Ντε Γκουζμάν, Γκαγιέγος, Καμάου, Τσιλιανίδης, Διαμαντής, Κοροβέσης, Γιάννου, Λάμπρου, Αποστολάκης.


Φαβορί οι Πειραιώτες

Την ίδια ώρα με τον αγώνα στο Βικελίδης θα διεξαχθεί και η αναμέτρηση του Λεβαδειακού με τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες είναι το μεγάλο φαβορί για πρόκριση, με τους Βοιωτούς από την πλευρά τους να θέλουν όσο μπορούν να τους δυσκολέψουν. Η αποστολή του Λεβαδειακού είναι η εξής.

Στον Ολυμπιακό επιστρέφει στην αποστολή ο Σεμέδο μετά από 3 ολόκληρους μήνες, ενώ εκτός έμειναν οι Βατσλίκ, Λαλά, Ρέαμπτσουκ, Σισέ, Μπα, Εμβιλά, Παπασταθόπουλος, Αγκιμπού Καμαρά, Μαντί Καμαρά, Μασούρας, Βαλμπουενά, Γκάρι Ροντρίγκες και Ελ Αραμπί. Αναλυτικά στην αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκονται οι Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Ανδρούτσος, Νίκολιτς, Μπαγκαλιάνης, Σεμέδο, Μάρκοβιτς, Αποστολόπουλος, Κίτσος, Σουρλής, Κωστή, Ξενιτίδης, Κούντε, Μπουχαλάκης, Ονιεκουρού, Λόπες, Μαρίνος, Βρουσάι, A. Μπα, Τικίνιο.

Χωρίς Καρλίτος και Λούντκβιστ οι «πράσινοι»

Κλείσιμο
Και στο Παναθηναϊκό - Βόλος υπάρχει φαβορί και αυτό είναι οι «πράσινοι», παρότι οι Βολιώτες πραγματοποιούν ακόμα μία πολύ καλή χρονιά την φετινή αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα. Το «τριφύλλι» θέλει να επαναλάβει μια εμφάνιση όπως αυτή του πρωταθλήματος όπου είχε επικρατήσει του Βόλου με 5-1 για να πάρει μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν θέλουν να την πατήσουν και πάλι. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει μαζί του στην αποστολή τους: Διούδη, Ξενόπουλο, Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλο, Μακέντα, Χατζηγιοβάνη, Χατζηθεοδωρίδη, Σάντσες, Ρούμπεν, Μπουζούκη, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Σιδερά, Κώτσιρα, Σάρλια, Παλάσιος, Μαουρίσιο, Βιτάλ. Ενώ η αποστολή του Βόλου είναι η εξής.

Τεράστιο φαβορί οι «κιτρινόμαυροι»

Το προτελευταίο παιχνίδι της ημέρας θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ στις 0:15, με την ΑΕΚ να υποδέχεται την Κηφισιά. Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη είναι το μεγαλύτερο φαβορί σε όλη την 6η φάση του Κυπέλλου, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως η Κηφισιά δεν θα παλέψει με όλες της τις δυνάμεις για να πετύχει μια τεράστια έκπληξη. Όσον αφορά την αποστολή της Ένωσης, αυτή θα βγει σήμερα λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, ενώ όσον αφορά της Κηφισιάς έχει ως εξής.

Δυνατό ματς στο Αλκαζάρ

Το τελευταίο παιχνίδι της Τετάρτης είναι αυτό της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί στο Αλκαζάρ. Η ΑΕΛ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ που ναι μεν είναι το φαβορί, αλλά οι «βυσσινί» σίγουρα θέλουν να εκμεταλλευτούν την κακή ψυχολογία των φιλοξενούμενων από την ήττα στο ντέρμπι και τα όσα έγιναν στη Τούμπα. Ο Ηλίας Φυντάνης θα έχει στην διάθεσή του τους εξής ποδοσφαιριστές.

Όσον αφορά την αποστολή του ΠΑΟΚ, την αποτελούν οι: Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Τέιλορ, Λύρατζης, Ίνγκασον, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Εσίτι, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Κούτσιας.

Αναλυτικά το σημερινό (1/12) πρόγραμμα του Κυπέλλου Ελλάδας και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις

15:00 Nίκη Βόλου - Παναιτωλικός Cosmote Sport 3 HD

17:00 Λεβαδειακός - Ολυμπιακός Cosmote Sport 1 HD

17:00 Άρης - ΟΦΗ Cosmote Sport 2 HD

19:00 Παναθηναϊκός - Βόλος ΝΠΣ Cosmote Sport 3 HD

20:15 ΑΕΚ - Κηφισιά Cosmote Sport 2 HD

21:30 Λάρισα - ΠΑΟΚ Cosmote Sport 1 HD

ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης