NBA: Οι Σικάγο Μπουλς ψηφίστηκαν ως η κορυφαία δυναστεία στην ιστορία

NBA: Οι Σικάγο Μπουλς ψηφίστηκαν ως η κορυφαία δυναστεία στην ιστορία

Oι απίθανοι Μπουλς των Τζόρνταν, Πίπεν και Ρόντμαν πήραν την πρώτη θέση στο NBA75 Euro Vote και αναδείχθηκαν η κορυφαία δυναστεία στην ιστορία του ΝΒΑ

jordan_pippen
To NBA 75 Euro Vote έδωσε την ευκαιρία στους Ευρωπαίους φιλάθλους να καθορίσουν τους κορυφαίους στα 75 χρόνια του ΝΒΑ. Η πρώτη ψηφοφορία αναζητούσε την κορυφαία «Δυναστεία» ever και έχουμε νικητή.


Οι φοβεροί και τρομεροί Μπουλς της (1995/96-1997-98) κατέκτησαν την πρώτη θέση με ποσοστό που δεν χωρά αμφισβήτηση. Η παρέα του Μάικλ Τζόρνταν, του Σκότι Πίπεν, του Ντένις Ρόντμαν και του Τόνι Κούκοτς συγκέντρωσε το 46% των ψήφων, αφήνοντας πίσω τους Σέλτικς του 1958-1969. Είχε σαρώσει τα πάντα στο διάβα της η αρμάδα των ταύρων με τρεις σερί τίτλος από το 1996 μέχρι το 1998, ενώ έκανε άλλο ένα three-peat από το 1991 μέχρι το 1993.


Κλείσιμο
Οι Κέλτες πήραν την δεύτερη θέση με ποσοστό 24%. Μια ομάδα που είχε τον άρχοντα τον δαχτυλιδιών, τον θρυλικό Μπιλ Ράσελ. Την τριάδα συμπλήρωσαν οι Ουόριορς με ποσοστό 15%που κατέκτησαν τρία πρωταθλήματα από το 2015 μέχρι το 2018 και έχασαν στους τελικούς του 2016. Μια απίθανη ομάδα με Κάρι, Ντουράντ (στα 2 τελευταια πρωταθλήματα) Τόμπσον, Γκριν και Ιγκουοντάλα.

Τέταρτοι ήταν οι showtime Λέικερς )1979-89) του Μάτζικ Τζόνσον, του Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ, του Τζέιμς Ουόρθι και του Μπάιρον Σκοτ, ενώ πέμπτοι ήταν οι Σέλτικς των Μπερντ, ΜακΧέιλ και Πάρις.

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης