Ξέφρενο πάρτι στα αποδυτήρια του Άρη για το «διπλό» στην Τούμπα - Δείτε βίντεο

Ξέφρενο πάρτι στα αποδυτήρια του Άρη για το «διπλό» στην Τούμπα - Δείτε βίντεο

Ο Θοδωρής Καρυπίδης που νωρίτερα έστειλε το δικό του μύνημα βρέθηκε στο… επίκεντρο των τρελών πανηγυρισμών των παικτών του Άρη μετά τη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα

arhs
Ξέφρενο πάρτι ξέσπασε στα αποδυτήρια του Άρη μετά τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 1-0 για την 11η αγωνιστική της Super League, η οποια ήρθε μετά από 11 χρόνια.

Οι «κιτρινόμαυροι» έστησαν χορό με τον φροντιστή της ομάδας, Δημήτρη Τσακίρη, να βρίσκεται στο επίκεντρο της γιορτής, ενώ αποθεώθηκε και ο πρόεδρος της ομάδας, Θοδωρής Καρυπίδης.





Κλείσιμο
Ο πρόεδρος του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης, δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για το μεγάλο διπλό της ομάδας του και με ανάρτηση στα social media θέλησε να «πικάρει» τον ΠΑΟΚ και να αφιερώσει τη νίκη στον κόσμο για την ήττα την προηγούμενη αγωνιστική.



Η ανάρτηση του Καρυπίδη:

«Τελικά είχατε δίκιο. Η ιστορία έγραψε. 11 χρόνια ήταν πολλά. Τα καλύτερα έρχονται. Η νίκη αυτή είναι αφιερωμένη στον κόσμο μας που τόσο πληγώσαμε το προηγούμενο Σάββατο».


Ειδήσεις σήμερα:

Ανενόχλητος έφυγε Αυστριακός τουρίστας από την Ρόδο με αρχαία αντικείμενα

Για πέμπτο κύμα της πανδημίας προειδοποιεί ο Φάουτσι μετά τη μετάλλαξη Omicron

Αδιανόητο σκηνικό στη Θεσσαλονίκη: 15χρονος σημάδεψε αστυνομικούς με ψεύτικο πιστόλι - Ήθελαν με την παρέα του να ανεβάσουν βίντεο στο TikTok!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης