Super League 2, Βόρειος όμιλος: Παρέμεινε πρώτη η Βέροια

Super League 2, Βόρειος όμιλος: Παρέμεινε πρώτη η Βέροια

Πολλά και σημαντικά παιχνίδια και σήμερα στην 5η αγωνιστική της Super League 2 - Στο ντέρμπι της ημέρας οι Ηρακλής και ΑΕΛ έμειναν στο 1-1, με τους «βυσσινί» να αγωνίζονται με 10 από το 51' -Πρώτη παρέμεινε η Βέροια με το 1-0 επί των Τρικάλων, 2η η Ξάνθη

5442732
Σε ένα παιχνίδι με ένταση, δύο γκολ, αποβολή και αγωνία ως το τέλος, οι Ηρακλής και ΑΕΛ έμειναν στο 1-1, παίρνοντας από 1 βαθμό. Με τον βαθμό αυτό οι Θεσσαλονικείς έφτασαν τους 5 και βρίσκονται στην 10η θέση, ενώ οι Λαρισαίοι στους 7 και είναι στην 6η.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cg1hx9spnmcx-sf)


Στα του αγώνα το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ, με το δεύτερο ημίχρονο να ξεκινάει με τον καλύτερο τρόπο για τους φιλοξενούμενους. Συγκεκριμένα οι Θεσσαλοί με τον Κολομπίνο από κοντά έκαναν το 0-1. Τρία λεπτά αργότερα η ομάδα του Ηλία Φυντάνη έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Όγκμποε και στο 70' ο Χρουσιέλ κατάφερε να διαμορφώσει το τελικό 1-1.

ΣΚΟΡΕΡ: 70′ Χρουσιέλ – 48′ Κολομπίνο

Ηρακλής (Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πανάγου, Χρουσιέλ, Α. Παπαστεριανός, Μανωλάκης, Ναπολιτάνο, Μ. Παπαστεριανός, Τότσκα, Τομάς, Μπαστακός, Μασούρας.

Κλείσιμο
ΑΕΛ (Φυντάνης): Θεοδωρόπουλος, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Μπέρτος, Ομάρ (46′ Θ. Παπαγεωργίου), Κολομπίνο, Συμελίδης, Κ. Παπαγεωργίου, Νικολιάς, Όγκμποε, Ακούνια.

Ο Θεσπρωτός δεν έδειξε τον παραμικρό οίκτο στη Καβάλα των πολλών προβλημάτων και των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών και τη συνέτριψε με το ευρύ 7-0. Η ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα έδειξε από νωρίς τις προθέσεις της και προηγήθηκε στο 3' με τον Σαραντίδη.

Οι Ηπειρώτες σκόραραν τρεις φορές μέχρι την ανάπαυλα του πρώτου μέρους με τους Πούφλη (14'), Πατσέκο (17') και Κωνσταντίνου (31'). Ο Θεσπρωτός δεν «έκοψε» στο δεύτερο μέρος και σκόραρε ακόμα τρεις φορές. Στο 66' ο Ντ’ Αλέσιο βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, ενώ δύο λεπτά αργότερα (68′) ήταν σειρά του Γώγου να βάλει το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ. Το τελικό 7-0 διαμόρφωσε στο 79' ο Βαταμίδης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

ΣΚΟΡΕΡ: 3′ Σαραντίδης σουτ, 14′ Πούφλης σουτ, 17′ Πατσέκο σουτ, 31′ Κωνσταντίνου κεφ, 66′ Ντ’ Αλέσιο, 68′ Γώγος σουτ, 79′ πεν. Βαταμίδης

Θεσπρωτός (Ρότσα): Κίναλης (46′ Δ. Παππάς), Βαλέντε, Γκανσιέρ, Γώγος, Ντ΄Αλέσιο, Λύγκας (46′ Σταυρίδης), Πούφλης, Βαταμίδης, Πατσέκο (46′ Ε. Πατσέκο), Κωνσταντίνου (46′ Ρομέρο), Σαραντίδης (46′ Στεργίου).

Καβάλα (Καραμπιμπέρης): Παπαποστόλου, Γιαννακός, Θαλασσινός, Χατζηγεωργίου, Παπαδόπουλος, Δραγανίδης (65′ Περτζεμλίδης), Λαμπαδίτης, Καμαρίδης, Ταχτατζίδης, Αποστόλου, Βορδοναράκης.

Βέροια-ΑΟ Τρίκαλα 1-0
Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του Βορείου Ομίλου παρέμεινε η Βέροια. Η ομάδα της Ημαθίας επικράτησε με 1-0 των Τρικάλων και έφτασε έτσι τους 13 βαθμούς, παραμένοντας 3 μπροστά από την Ξάνθη που επίσης νίκησε. Όσον αφορά τα Τρίκαλα έμειναν στους 3 και βρίσκονται στην 15η θέση.

Το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε ο Μούργος με σουτ στο 65'. Ένα γκολ το οποίο οι γηπεδούχοι κράτησαν ως το τέλος παίρνοντας όπως αναφέραμε το σημαντικό τρίποντο.

ΣΚΟΡΕΡ: 65′ Μούργος

Βέροια (Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Παπαχρήστος, Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου, Μούργος, Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης, Πόζογλου (76′ Ράμος), Πασάς.

Τρίκαλα (Αμπέντε): Σεντουριόν, Σανδραβέλης, Ντιαλόσι, Παρέδες, Ριζογιάννης, Ραούλ, Χειρίτραντας, Ελευθεριάδης, Νίζιτς (40′ Κουσκουνάς), Ευθυμίου (46′ Νιάρος), Πέλκας (61′ Μπαξεβάνος).

Αναγέννηση Καρδίτσας-Ολυμπιακός Βόλου 3-0
Την τρίτη της νίκη σε τέσσερις αγώνες πέτυχε η Αναγέννηση Καρδίτσας συνεχίζοντας το πολύ καλό της ξεκίνημα. Οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν με 3-0 του Ολυμπιακού Βόλου και ανέβηκαν στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 9 βαθμούς, ενώ οι Βολιώτες έμειναν στους 5 και την 12η θέση.

Στα του αγώνα οι γηπεδούχοι αφού αρχικά δεν μπόρεσαν να κοράρουν στο 8' με πέναλτι του Πλέγα (απέκρουσε ο Ξενοδόχοβ) κατάφεραν να προηγηθούν με τον Μπενγκόα στο 38', σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο η Αναγέννηση έπαιξε ακόμα καλύτερα και μπόρεσαν στο 56' με τον Γκίνη να κάνουν το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Κοτσώνης στο 67' δίνοντας διαστάσεις στη νίκη της ομάδας του.

ΣΚΟΡΕΡ: 38′ Μπενγκόα, 56′ Γκίνη, 67′ Κοτσώνης

Αναγέννηση Καρδίτσας (Αμανατίδης): Γκέκας, Καρανίκας, Γκόλιας, Λαρρέα, Σταμόπουλος, Γκίνη, Λαγός, Πλέγας, Μπενγκόα, Μπραμπίγια, Αθανασιάδης.


Ολυμπιακός Βόλου (Ρενέδο): Ξενοδόχοβ, Μαρκοπουλιώτης, Γραικός, Φιλίποβιτς, Να’α, Κόλα, Μπάτροβιτς, Σκοπελίτης, Κουντουριώτης, Βερνάρδος, Σιαφά.

Πιερικός-Νίκη Βόλου 0-3
Μεγάλη εμφάνιση και νίκη στην Κατερίνη επί του Πιερικού με 3-0 για τη Νίκη Βόλου. Οι Βολιώτες με το τρίποντο αυτό έφτασαν στους 9 βαθμούς και την 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ οι «ασπρόμαυροι» έμειναν στους 3 και βρίσκονται στην 13η.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν στο 33' να ανοίξουν το σκορ με τον Λούκας Γκαρσία, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο τα πάντα τελείωσαν στο 67' και 71' με τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν με τον Παναγιωτίη και τον Βλαχομήτρο και να κάνουν το 0-3.

ΣΚΟΡΕΡ: 33′ Λούκας Γκαρσία , 67′ Παναγιωτίδης , 71′ Βλαχομήτρος

Πιερικός (Ν. Θεοδοσιάδης): Γαλάνης, Μηλιώτης (72′ Τοπαλίδης), Καγκελίδης, Καρβούνης, Παντελιάδης, Εμπουσί, Σουντάρ, Γιαλαμίδης, Ίτσιος, Ζαφειράκης, Χαντζάρας.

Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Πάνος (59′ Παναγιωτίδης), Τζοβάρας, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Βλαχομήτρος, Μιράντα, Λούκας Γκαρσία, Ροχάνο.

Ξάνθη-Αλμωπός Αριδαίας 2-0
Στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 10 βαθμούς, παραμένοντας αήττητη με 3 νίκες και μία ισοπαλία έμεινε η Ξάνθη. Οι ακρίτες επικράτησαν με 2-0 του Αλμωπού Αριδαίας συνεχίζοντας το καλό της ξεκίνημα. Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να απειλήσουν η μία την άλλη με το 0-0 να παραμένει.


Έτσι όλα κρίθηκαν στο δεύτερο και συγκεκριμένα μετά το 60'. Αρχικά στο 63' ο Διαμαντόπουλος κατάφερε να ανοίξει το σκορ για να έρθει ο ίδιος παίκτης στο 69' να διαμορφώσει το τελικό 2-0 για την Ξάνθη.

ΣΚΟΡΕΡ: 63′, 69′ Διαμαντόπουλος

Ξάνθη (Κεχαγιάς): Ίτσο, Μπάτζιος, Ιμπραΐμι, Πλατέλλας, Γκινσάρι, Παπάζογλου, Γκόμετζ, Τζανακάκης, Μονρόουζ, Δόρης, Ουνγιαλίδης.

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Ντόκιτς, Γιαλαμούδης, Παρασκευάς, Κολλαράς, Αδαμίδης, Ασλαμπάλογλου, Μπακουτσής, Ρόβας, Ζαχαρός, Καράμπελας, Γιουκούδης.

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης