Γιουβέντους για την έρευνα για ψευδή λογιστικά στοιχεία: «Λειτουργήσαμε σύμφωνα με τους νόμους και τους κανονισμούς»

Γιουβέντους για την έρευνα για ψευδή λογιστικά στοιχεία: «Λειτουργήσαμε σύμφωνα με τους νόμους και τους κανονισμούς»

Η Γιουβέντους με ανακοίνωση που εξέδωσε, διαβεβαίωσε ότι συνεργάζεται με τις Αρχές και είναι βέβαιη ότι θα ξεκαθαρίσει τη θέση της στην οικονομική έρευνα που αφορά τον σύλλογο

juventus1
Η ιταλική ομάδα βρίσκεται υπό έρευνα για ψευδή τήρηση λογιστικών στοιχείων και αν κριθεί η ενοχή της, τότε κινδυνεύει με πρόστιμο ή αφαίρεση βαθμών.

Συγκεκριμένα, η Ιταλική Οικονομική Αστυνομία, βρέθηκε στα γραφεία της «Γηραιάς Κυρίας», κατάσχοντας έγγραφα σχετικά με μεταγραφές αξίας άνω των 50 εκατομμυρίων ευρώ μεταξύ 2019 και 2020. Ο πρόεδρος των «μπιανκονέρι», Αντρέα Ανιέλι βρίσκεται υπό έρευνα, όπως και ο αντιπρόεδρος, Πάβελ Νέντβεντ και ο πρώην διευθυντής, Φάμπιο Παρατίτσι, που βρίσκεται στη Τότεναμ σήμερα.

Από την πλευρά της πάντως η Γιουβέντους διαβεβαίωσε ότι συνεργάζεται με τις Αρχές και είναι βέβαιη ότι θα ξεκαθαρίσει τη θέση της στην οικονομική έρευνα που αφορά τον σύλλογο.

«Η Γιουβέντους αναγνωρίζει ότι η Εισαγγελία του Δικαστηρίου του Τορίνο έχει ξεκινήσει έρευνες εναντίον της Εταιρείας και ορισμένων από τα σημερινά στελέχη της (Αντρέα Ανιέλι, Παβέλ Νέντβεντ και Στέφανο Σεράτο) σχετικά με τα "Έσοδα από δικαιώματα εγγραφής παικτών.

Η Εταιρεία συνεργάζεται με τους ερευνητές και την CONSOB και πιστεύει ότι θα διευκρινίσει κάθε πτυχή που την ενδιαφέρει, καθώς πιστεύει ότι ενήργησε σύμφωνα με τους νόμους και τους κανονισμούς που διέπουν την προετοιμασία των οικονομικών εκθέσεων, σύμφωνα με τις λογιστικές αρχές και σύμφωνα με τη διεθνή πρακτική στον ποδοσφαιρικό κλάδο και τις συνθήκες της αγοράς», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Γιουβέντους.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης