Europa League: Καθάρισαν πρόκριση Λιόν, Ρέιντζερς - Έκλεισε θέση για τους «16» και η Μονακό - Δείτε γκολ

Europa League: Καθάρισαν πρόκριση Λιόν, Ρέιντζερς - Έκλεισε θέση για τους «16» και η Μονακό - Δείτε γκολ

Λιόν και Ρέιντζερς εξασφάλισαν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, με τους Γάλλους να κλειδώνουν και την πρώτη θέση - Καθάρισε την πρωτιά η Μονακό, προβάδισμα για τη 2η θέση η Αϊντχόφεν

24978272
Έκανε την ανατροπή η Λιόν, ενώ έχανε από την Μπρόντμπι, γυρίζοντας το ματς και νικώντας 3-1 την δανέζικη ομάδα, εξασφαλίζοντας την πρωτιά και την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Το πρώτο μέρος του αγώνα κύλησε χωρίς κάποιο τέρμα με τις δυο ομάδες να ξεκινούν το δεύτερο ημίχρονο ακριβώς όπως άρχισε το ματς. Ο Ούχρε στο 51’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με ωραίο σουτ. Ο Σερκί στο 57’ έφερε το ματς στα ίσα για τη Λιόν για να ξαναχτυπήσει 10 λεπτά αργότερα για το 2-1. Ο Σλιμανί στο 76’ έκανε το 3-1 για τον γαλλικό σύλλογο, σκορ το οποίο δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfz7gfqq1y2h-sf)


Η Ρέιντζερς επικράτησε 2-0 της Σπάρτα Πράγας παίρνοντας επίσης το εισιτήριο της επόμενης φάσης.

Στο 15' ο Μορέλος άνοιξε το σκορ για τους Σκωτσέζους, οι οποίοι πήγαν με προβάδισμα στην ανάπαυλα. Η Ρέιντζερς μπήκε με φόρα και στο δεύτερο μέρος όταν ο Μορέλος ξανά στο 49’ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι με τους Σκωτσέζους να φεύγουν νικητές για τους «16» του Europa League.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfz7etfz7h1t-sf)
Κλείσιμο


Η 5η αγωνιστική του πρώτου ομίλου
Ρέιντζερς-Σπάρτα Πράγας 2-0
Μπρόντμπι-Λιόν 1-3

Η επόμενη (6η) αγωνιστική
Πέμπτη 09/12
Σπάρτα Πράγας-Μπρόντμπι 19:45
Λιόν-Ρέιντζερς 19:45


Η Μονακό νίκησε 2-1 την Σοσιεδάδ και προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, παίζοντας στο φινάλε με 10 ποδοσφαιριστές.

Στο 28' ο Φόλαντ άνοιξε για σκορ και τον Ισάκ στο 35' να ισοφαρίζει. Ο Φοφανά ωστόσο τρία λεπτά αργότερα διπλασίασε τα τέρματα για τους γηπεδούχους. Η Μονακό έμεινε με 10 παίκτες από το 89’ και μετά την αποβολή του Φοφανά, ωστόσο ήταν κάτι που δεν τους επηρέασε μέχρι τη λήξη του αγώνα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfz7etfjufbt-sf)


Η Αϊντχόφεν πήρε προβάδισμα για την κατάκτηση της 2ης θέσης επικρατώντας 2-0 της Στουρμ Γκρατς.

Ισορροπημένο ήταν το πρώτο ημίχρονο, με τον Βινίσιους στο 45' να ανοίγει το σκορ ύστερα από εκτέλεση πέναλτι και να στέλνει τους γηπεδούχους στα αποδυτήρια με προβάδισμα.

Ο πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού Μπρούμα πέτυχε ένα ωραίο τέρμα, διπλασιάζοντας τα τέρματα για την ομάδα του και κάνοντας το 2-0, σκορ το οποίο δεν άλλαξε μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού. Κάπως έτσι, η δεύτερη θέση αναμένεται να κριθεί την τελευταία αγωνιστική με την τρίτη Σοσιεδάδ να υποδέχεται την δεύτερη Αϊντχόφεν.


H 5η αγωνιστική του δευτέρου ομίλου
Αϊντχόφεν-Στούρμ Γκρατς 2-0
Μονακό-Σοσιεδάδ 2-1

Η επόμενη (6η) αγωνιστική
Πέμπτη 09/12
Σοσιεδάδ-Αϊντχόφεν 19:45
Στούρμ Γκρατς-Μονακό 19:45


Δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη η Λέστερ μετά την ήττα της Νάπολι στη Μόσχα από την Σπαρτάκ και σε έναν όμιλο που όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική αναφορικά με την πρόκριση, οι «αλεπούδες» έχουν βραχεία κεφαλή, με οκτώ βαθμούς, ενώ στην δεύτερη θέση Σπαρτάκ και Νάπολι βρίσκονται με επτά, ενώ η Λέγκια έμεινε στους έξι.
Η Λέστερ κατόρθωσε να γίνει από νωρίς αφεντικό του ματς με τον Ντάκα ν’ ανοίγει το σκορ σε μια φάση μετά από πολλές κόντρες και το σουτ από κοντά. Οι «αλεπούδες» ένα δεκάλεπτο μετά το προβάδισμα τους, πήραν κεφάλι με δύο τέρματα διαφορά, ύστερα από ένα υπέροχο γκολ από τον Μάντισον.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfz7etf4ps2p-sf)


Στο 26’ ο Εντιντί υπέπεσε σε παράβαση με χέρι και η Λέγκια μείωσε το σκορ, αφού πρώτα ο Σμάιχελ απομάκρυνε την εκτέλεση του Εμρέλι, για να έρθει ο Μλαντένοβιτς να σκοράρει για το 2-1. Ωστόσο η αγγλική ομάδα αποκατέστησε και πάλι την διαφορά στα δύο τέρματα με γκολ του Εντιντί, στο 33ο λεπτό.

Η 5η αγωνιστική
Σπαρτάκ Μόσχας-Νάπολι 2-1 (3’, 28’ Σομπόλεφ – 64’ Ελμάς)
Λέστερ-Λέγκια Βαρσοβίας 3-1 (11’Ντάκα, 21’Μάντισον, 33’Εντιντί – 26’ Μλαντένοβιτς)

Η επόμενη αγωνιστική
Πέμπτη 09/12
Λέγκια Βαρσοβίας-Σπαρτάκ Μόσχας 19:45
Νάπολι-Λέστερ 19:45

Η βαθμολογία στον 3ο όμιλο:
Λέστερ 8
Σπαρτάκ Μόσχας 7
Νάπολι 7
Λέγκια 6
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης