Μόνο νίκη θέλει απόψε ο Ολυμπιακός στον «τελικό» με την Φενέρ στο Καραϊσκάκη για να συνεχίσει στο Europa League

Μόνο νίκη θέλει απόψε ο Ολυμπιακός στον «τελικό» με την Φενέρ στο Καραϊσκάκη για να συνεχίσει στο Europa League

Με ψυχολογία αλλά χωρίς Οζίλ οι Τούρκοι στον Πειραιά – Τα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς  και τα σενάρια πρόκρισης

5388341
Η πιο μεγάλη ώρα στο Europa League είναι... τώρα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος υποδέχεται απόψε (25/11, 22:00 - CosmoteSport2HDτη Φενέρμπαχτσε στο «Γ. Καραϊσκάκης»  για την 5η αγωνιστική των ομίλων, σε ένα ματς με χαρακτήρα «τελικού», που θα καθορίσει την ευρωπαϊκή συνέχεια των «ερυθρόλευκων» στην εφετινή περίοδο.

Μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ την Κυριακή η ψυχολογία των παικτών του Μαρτινς είναι ανεβασμένη και θα ενισχυθεί αν νικήσουν απόψε με οποιοδήποτε σκορ και την ομάδα του Βίτορ Περέιρα και του Δημήτρη Πέλκα, για να την θέσουν... νοκ-άουτ και να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στον έξτρα γύρο-μπαράζ με κάποιον τρίτο των γκρουπ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο δε τρίτος του ομίλου παίζει το δικό του μπαράζ για είσοδο στους «16» του Κόνφερενς Λιγκ. Ο Ολυμπιακός έχει ελπίδες και για την 1η θέση αν ο ίδιος νικήσει Τούρκους και Βέλγους και δεχθεί δύο... δώρα από τις Αντβέρπ (την 5η αγωνιστική) και «Φενέρ» (την 6η αγωνιστική) κόντρα στην Άιντραχτ. Υπάρχει όμως και το χειρότερο σενάριο να μείνει εκτός Ευρώπης αν η ομάδα του Μαρτίνς ηττηθεί απόψε αλλά και από τους Βέλγους και η Αντβέρπ νικήσει την Αϊντραχτ στη Γερμανία.

Θυμηθείτε τη νίκη του Ολυμπιακού με 3-0 επί της Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cenfzdcjww81-st)


Μαρτίνς: «Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε στο Europa και αυτό προστάζει η ιστορία του συλλόγου».

Ο Πέδρο Μαρτίνς κράτησε κλειστά τα αγωνιστικά χαρτιά όσο αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στην Φενερμπαχτσέ, αλλά έδωσε τέλος σε... σενάρια και ψιθύρους ξεκαθαρίζοντας ως «εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε στο Europa και αυτό προστάζει η ιστορία του συλλόγου».

Κλείσιμο
Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αποψινού «τελικού» ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών τόνισε μεταξύ άλλων: « Εμείς είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα σενάρια. Έχουμε δουλέψει. Έχουμε τις πληροφορίες μας που θα εκμεταλλευτούμε χωρίς να είμαστε 100% το πως θα εμφανιστεί η Φενέρ. Όταν λέμε να προσαρμοστούμε στις ανάγκες ίσως αλλάξει η στρατηγική και η τακτική μας αλλά όχι η ιδέα του παιχνιδιού μας. Να εκμεταλλευτούμε τις στιγμές μας στο παιχνίδι και μπροστά στον κόσμο μας για να κάνουμε μία ακόμα μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά.

Την πίστη του ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει την νίκη κόντρα στην Φενέρμπαχτσε εξέφρασε κατά την διάρκεια της συνέντευξη Τύπου και ο Γιώργος Μασούρας. «Ο Οζίλ και οι συμπαίκτες του θέλουν να πάρουν ρεβάνς για την ήττα που δέχθηκαν στο γήπεδό τους. Όταν παίζουμε στην έδρα μας, με όλο το σεβασμό στον αντίπαλο, θέλουμε να κερδίσουμε. Και πιστεύω ότι θα κερδίσουμε. Για εμάς ο στόχος είναι οι πρώτες θέσεις. Θέλουμε να προχωρήσουμε στη διοργάνωση και να διακριθούμε. Ο στόχος που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι ένας: Να περάσουμε στην επόμενη φάση και να διακριθούμε στη διοργάνωση».


LIVE - H Συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε!


Τα πλάνα του Μαρτίνς

Σε ότι αφορά την ενδεκάδα, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν άνοιξε τα... χαρτιά του στην τελευταία προπόνηση της Τετάρτης (24/11), ωστόσο, το πιο πιθανό είναι να μην προχωρήσει σε πολλές αλλαγές σε σχέση με το σχήμα που παρέταξε στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής (21/11) κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Τόμας Βάτσλικ αναμένεται να υπερασπιστεί την ερυθρόλευκη εστία, με τους Σισέ και Παπασταθόπουλο να είναι το δίδυμο της άμυνας. Λαλά και Ρέαμπτσιουκ θα πάρουν θέση στα αμυντικά άκρα της ομάδας του Μαρτίνς. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής, Εμβιλά, Καμαρά και Μπουχαλάκης (Ονιεκούρου) είναι η επικρατέστερη τριάδα, ενώ η επιθετική τριπλέτα θα αποτελείται από τους Μασούρα, Ελ Αραμπί και Αγκιμπού Καμαρά.

Ουσιαστικά, ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας σκέφτεται μόνο μια αλλαγή, σε σχέση με το ντέρμπι του Ολυμπιακού Σταδίου. Αυτή του Μπουχαλάκη με τον Ονιεκούρου, με το σύστημα να γυρνάει σε 4-3-3.

Εκτός αποστολής έμειναν παρότι ο Μαρτίνς είπε στη συνέντευξη Τύπου πως είναι καλά, οι Κουντέ και Καρμπόβνικ, ενώ υπενθυμίζεται πως δεν έχει δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα ο Ροντρίγκες.

Η προπόνηση του Ολυμπιακού πριν τη Φενέρμπαχτσε


Με ψυχολογία αλλά χωρίς Οζίλ οι Τούρκοι στον Πειραιά

Με ανεβασμένη ψυχολογία βρίσκονται στον Πειραιά και οι Τουρκοι, μετά το «διπλό» στο κυριακάτικο ντέρμπι της Πόλης κόντρα στη Γαλατασαράι, με ανατροπή και νικητήριο γκολ στο 94’ (2-1). Ωστόσο ο Περέιρα έχει να διαχειριστεί μια σημαντική απώλεια. Ο Μεσούτ Εζίλ τίτέθηκε εκτός πλάνων για το παιχνίδι του «Καραϊσκάκη», καθώς ο αστράγαλος του 33χρονου άσου πρήστηκε μετά το ντέρμπι με τη Γαλατα και δεν του επέτρεψε να προπονηθεί το πρωί της Τετάρτης. Έτσι, δεν θα μπορέσει να βοηθήσει τους συμπαίκτες του να «αφήσουν άφωνο τον πρόεδρο του Ολυμπιακού» , όπως είχε αναφέρει σε δηλώσεις του.



Με πολύ καλά λόγια για τον Ολυμπιακό αλλά και για την ατμόσφαιρα που θα υπάρχει στο γήπεδο μίλησε ο Βίτορ Περέιρα που όπως τόνισε περιμένει ένα πολύ σκληρό παιχνίδι.

«Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να διορθώσουμε ότι κάναμε λάθος στο προηγούμενο ματς. Να μην επιτρέψουμε κόντρα επιθέσεις, να είμαστε πιο σταθεροί και να παίξουμε με προσωπικότητα και αυτοπεποίθηση. Τρεις σημαντικοί βαθμοί. Θα είναι φανταστική ατμόσφαιρα. Έτσι την περιμένουμε. Θα είναι πολύ ωραίο που γυρίζω σε αυτό το γήπεδο», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Ο Πορτογάλος τεχνικός της Φενέρ φαίνεται πως θα παρατάξει την ομάδα του με τον Μπερκέ κάτω από τα δοκάρια, τους Τισεράν, Κιμ, Νόβακ στην άμυνα, ενώ στα χαφ θα βρίσκονται οι Σάμουελ, Σόσα, Γιαντάς, Καντιόγλου και η «τριπλέτα» της επίθεσης θα αποτελείται από τους Πέλκα (Μάιερ), Μπερίσα, Ρόσι.

Olympiacos Maçı Öncesi Son Antrenman / CANLI


Θυμηθείτε τη νίκη της Φενέρμπαχτσέ επί της Άντβερπ με 3-0 στο Βέλγιο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfhd43zvmkk9-st)


«Άχαστος» ο Ολυμπιακός με τον Ισπανό Λαόθ να τον... σφυρίζει

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Ισπανός Αντόνιο Μιγκέλ Ματέου Λαόθ, κατηγορίας Elite.

Ο 44χρονος ρέφερι έχει διευθύνει άλλες δύο φορές παιχνίδια του Ολυμπιακού, πρώτα το Νοέμβριο του 2015 απέναντι στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ (2-1) και τελευταία στα περσινά πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ομόνοια (0-0).

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ντέβις, Παλομάρ, 4ος ο Λάτρε και στο VAR οι Ερνάντεθ Ερνάντεθ, Μαγκάν.



Ειδήσεις σήμερα

Σε τροχιά ειδικών μέτρων και lockdown η Ευρώπη, ο ΠΟΥ προειδοποιεί ότι τα εμβόλια από μόνα τους δεν αρκούν

Αστυνομικός δέχεται επίθεση μέσα σε σούπερ-μάρκετ στο Μπρούκλιν στην προσπάθεια του να απομακρύνει ταραξία - Δείτε βίντεο

Σύλληψη φαρμακοποιού στον Έβρο για αρνητικά πιστοποιητικά κορωνοϊού – Έρευνες του Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης