Προκριματικά Μουντιάλ, Βοσνία-Φινλανδία 1-3: Πήρε προβάδισμα για τη 2η θέση η Φινλανδία!

Προκριματικά Μουντιάλ, Βοσνία-Φινλανδία 1-3: Πήρε προβάδισμα για τη 2η θέση η Φινλανδία!

Σούπερ εμφάνιση από την Φινλανδία, η οποία πέρασε με το εμφατικό 3-1 από την έδρα της Βοσνίας, την άφησε εκτός διεκδίκησης της 2ης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ πρόκρισης στο Μουντιάλ, την οποία η ίδια θέλει να «κλειδώσει» την τελευταία αγωνιστική

24927817
Αφεντικό στην υπόθεση της κατάληψης της δεύτερης θέσης έγινε η Φινλανδία! Η ομάδα του Μάρκου Κάρνεβα έκανε σούπερ εμφάνιση, παρότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 37’, πέρασε από την έδρα της Βοσνίας και την έβγαλε νοκ-άουτ στη διεκδίκηση της 2ης θέσης.

Σε αυτή βρίσκεται πλέον η Φινλανδία με 11 βαθμούς, στο +2 από την τρίτη Ουκρανία που έχει ρεπό σήμερα, αλλά όλα θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική και στα παιχνίδια Φινλανδία-Γαλλία και Βοσνία-Ουκρανία. Την ίδια ώρα, η Γαλλία με νίκη κόντρα στο Καζακστάν το βράδυ κλειδώνει την πρωτιά και με ισοπαλία θα είναι σίγουρα μέσα στην πρώτη δυάδα.

Τον έλεγχο του αγώνα είχε στο ξεκίνημα η Βοσνία, με την Φινλανδία να παίζει το αγαπημένο της παιχνίδι, στην κόντρα-επίθεση. Ο Πούκι είχε χαμένο τετ-α-τετ, ο Πιάνιτς στη συνέχεια έκανε πέναλτι αλλά ο πρώτος αστόχησε από την άσπρη βούλα στο 25’ και το ματς έδειχνε να… στραβώνει για τους φιλοξενούμενους.

Παρόλα αυτά, τέσσερα λεπτά αργότερα ο Φορς από γύρισμα του Πούκι μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Λίγο αργότερα, όμως, και συγκεκριμένα στο 37’, ο Ραϊτάλα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα και έδειξε να βάζει δύσκολα στους φιλοξενούμενους που δεν… μάσησαν.

Βρήκαν δεύτερο τέρμα με τον πρώην χαφ του Παναθηναϊκού, Ρόμπιν Λουντ, για το 2-0, με τον Μέναλο στο 69’ να μειώνει και να αναπτερώνει τις ελπίδες των γηπεδούχων. Παρόλα αυτά, η Φινλανδία χτύπησε ξανά μετά από τέσσερα λεπτά και ο Ο’Σόγκνεσι διαμόρφωσε το τελικό 3-1, μετατρέποντας σε… πάρτι το σπουδαίο «διπλό» της ομάδας του Μάρκου Κάρνεβα.


Η 9η αγωνιστική
Βοσνία-Φινλανδία 1-3
(69’ Μέναλο – 29’ Φορς, 50’ Λουντ, 73’ Ο’Σόνεσι)
Γαλλία-Καζακαστάν (21:45)

Κλείσιμο
Η τελευταία 10η αγωνιστική
Τρίτη 16/11
Βοσνία-Ουκρανία (21:45)
Φινλανδία-Γαλλία (21:45)

H βαθμολογία του 4ου ομίλου
1.Γαλλία 12
2.Φινλανδία 11
3.Ουκρανία 9
4.Βοσνία 7
5.Καζακστάν 3

Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης