Με Σισέ στην 11αδα ο Ολυμπιακός, πρόθεση να προφυλαχθεί ο Ρέαμπτσιουκ

Με Σισέ στην 11αδα ο Ολυμπιακός, πρόθεση να προφυλαχθεί ο Ρέαμπτσιουκ

Ο Παπέ Σισέ επανέρχεται στην αρχική 11άδα του Ολυμπιακού στο ματς της Κυριακής με τον Ιωνικό ενώ ο Ρέαμπτσιουκ ενδέχεται να προφυλαχθεί

cisse
Ο Ολυμπιακός μετά την ήττα με την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης με σκορ 2-1 στο Φάληρο έχει μπροστά του πριν τη διακοπή λόγω των Εθνικών ομάδων το παιχνίδι με τον Ιωνικό (Κυριακή στο Καραϊσκάκη, 19.30, NS PRIME). Ένα ματς όπου αναμένονται ορισμένες αλλαγές στην 11άδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Παπέ Σισέ αναμένεται να επιστρέψει στο βασικό σχήμα αντί του Ουσεϊνού Μπα. Ο Σενεγαλέζος διεθνής μπακ ήταν ως γνωστόν τιμωρημένος στον αγώνα με τους Γερμανούς. Από εκεί και πέρα θέση στην 11άδα διεκδικούν παίκτες όπως οι Γκάρι Ροντρίγκες και Τικίνιο ενώ ενδέχεται να προφυλαχθεί - αυτή φαίνεται να είναι η πρόθεση του επιτελείου των Ερυθρόλευκων - ο Ρέαμπτσιουκ που έχει πρόβλημα μετά το χτύπημά του από τον Μπάρκοκ στον αγώνα της Πέμπτης και τα όσα έγιναν με τη δυσλειτουργία του VAR. Και αυτό διότι ο Μολδαβός έχει το πιο μεγάλο αγωνιστικό θέμα συγκριτικά με τους Μαντί Καμαρά και Μπουχαλάκη. Ο αστράγαλός του μάλιστα πρήστηκε από το χτύπημα. Ο Καμαρά δεν προκύπτει να έχει κάτι ιδιαίτερα ανησυχητικό (μπορεί βέβαια να χρειάζεται... ανάσες) ενώ ο Μπουχαλάκης είναι σαφώς καλύτερα.

Ο ίδιος ο Πέδρο Μαρτίνς μιλώντας στη NOVA για το Ολυμπιακός - Ιωνικός είπε ως γνωστόν μεταξύ άλλων: «Το παιχνίδι της Κυριακής, παρόλο που παίζουμε κόντρα σε έναν αντίπαλο που προέρχεται από τη δεύτερη κατηγορία, ξέρουμε πως θα έχει δυσκολίες γιατί αυτός ο αντίπαλος έχει αποδείξει πως κάνει ένα καλό πρωτάθλημα έως τώρα. Έχει ενδιαφέροντες παίκτες. Έχει και κάποιους γνωστούς παίκτες. Νομίζουμε λοιπόν πως θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, να ανοίξουμε τους χώρους γιατί σίγουρα θα είναι ένα κλειστό παιχνίδι. Ο αντίπαλος θα προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τις αντεπιθέσεις και θα πρέπει να είμαστε έξυπνοι για να καλύψουμε τα κενά».

Να θυμίσουμε πως ο Ολυμπιακός με την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης στο Καραϊσκάκη για το Europa League είχε ξεκινήσει ως εξής: Βατσλίκ τέρμα, άμυνα με Λαλά, Ρέαμπτσιουκ, Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Μπα. Κέντρο με Εμβιλά και Μαντί Καμαρά και πιο μπροστά τους τον Αγκιμπού. Άκρα με Μασούρα και Ονιεκούρου και φορ τον Ελ Αραμπί.

Εκτός αυτού υπενθυμίζουμε πως στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο οι βασικοί των Πειραιωτών ήταν οι: Βατσλίκ, Λαλά, Σωκράτης, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Μασούρας, Ρόνι Λόπες και Τικίνιο. Άρα εκτός των βασικών πλάνων είναι οι Σισέ, Ελ Αραμπί αλλά και ο Γκάρι Ροντρίγκες. Ο Ολυμπιακός θέλει δεδομένα τη νίκη με τον Ιωνικό ενώ μετά τη διακοπή τον περιμένουν δύο σημαντικά παιχνίδια. Ένα με την ΑΕΚ στις 21 Νοεμβρίου εκτός έδρας και ένα με τη Φενέρ στις 25 του ίδιου μήνα στο Φάληρο.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης