Champions League: Ο Βλαχοδήμος έπιασε πέναλτι του Λεβαντόφσκι και ο Πολωνός γιόρτασε με χατ τρικ την 100η συμμετοχή του (βίντεο)

Champions League: Ο Βλαχοδήμος έπιασε πέναλτι του Λεβαντόφσκι και ο Πολωνός γιόρτασε με χατ τρικ την 100η συμμετοχή του (βίντεο)

Ο Λεβαντόφσκι κατάφερε να μπει και σε ένα ιδιαίτερο κλειστό κλαμπ, αφού είναι μόλις ο 6ος παίκτης στην ιστορία που καταφέρνει να σκοράρει στην 100η του εμφάνιση στον θεσμό

lewa1
Το όνομά του δεν θα μπορούσε να λείπει από τον πίνακα των σκόρερς σε μια τόσο ξεχωριστή βραδιά. Στην 100η του συμμετοχή στο Champions League, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι πήρε και πάλι του όπλο και με σκαστή κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την Μπάγερν Μονάχου στο 26ο λεπτό του αγώνα με την Μπενφίκα, για την τέταρτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.



Ο Πολωνός, θέλησε να πάει στα αποδυτήρια με ακόμα ένα τέρμα, όμως ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος δεν του έκανε το χατίρι.

Ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας, ο οποίος είναι σχεδόν πάντα από τους διακριθέντες της Μπενφίκα «ψάρεψε» τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και μπλόκαρε σταθερά το πέναλτι του Πολωνού φορ της Μπάγερν Μονάχου που απέτυχε να κάνει το 3-1 απέναντι στην Μπενφίκα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.



Κλείσιμο
Αυτό όμως δεν έδειξε να απογοητεύει τον Λέβα, ο οποίος στο δεύτερο ημίχρονο είχε ακόμα... δυο σφαίρες στις θαλάμες του πεντάσφαιρου της Μπαγερν και πυροβόλησε ακόμα δυο φορές την εστία του Βλαχοδήμου σημειώνοντας χατ τρικ, με το τελικό 5-2 να διατυρεί τους Γερμανους στην κορυφή του 5ου ομίλου με το απόλυτο των νικών.





Παράλληλα ο Λεβαντόφσκι κατάφερε να μπει και σε ένα ιδιαίτερο κλειστό κλαμπ, αφού είναι μόλις ο 6ος παίκτης στην ιστορία που καταφέρνει να σκοράρει στην 100η του εμφάνιση στον θεσμό. Την λίστα συμπληρώνουν οι Ανρί, Ιμπραΐμοβιτς, Ρονάλντο, Πίρλο και Σέρχιο Ράμος.



Ειδήσεις σήμερα:

Μετά τον Μπάιντεν... ο ύπνος πήρε και τον Τζόνσον στη διάρκεια ομιλίας στην COP26

Εκτός δρομολογίων, λέει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, το βαγόνι στο οποίο... ανακάλυψε μανιτάρια ο Νίκος Παππάς

Με rapid τεστ σε λιανεμπόριο, κομμωτήρια, τράπεζες και μεικτούς χώρους εστίασης και διασκέδασης οι ανεμβολίαστοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης