Bundesliga, Ουνιόν-Μπάγερν 2-5: Γιατρικό στην πεντάρα με... πεντάρα - Δείτε τα γκολ

Bundesliga, Ουνιόν-Μπάγερν 2-5: Γιατρικό στην πεντάρα με... πεντάρα - Δείτε τα γκολ

Διασυρμός ήταν και... πάει - Η Μπάγερν συνήλθε με χαρακτηριστικό τρόπο, παρασύροντας την Ουνιόν στο Βερολίνο (2-5) με σούπερ Λεβαντόφσκι (δύο γκολ) και Μίλερ (ένα γκολ, δύο ασίστ) - Νίκες και για Ντόρτμουντ, Φράιμπουργκ, Βόλφσμπουργκ

bayernniki
Η πιο βαριά ήττα στην ιστορία της μεσοβδόμαδα από τη Γκλάντμπαχ θα μείνει για πάντα στη σφαίρα του ανεξήγητου. Σαν να μη συνέβη ποτέ, με την επιστροφή της στις υποχρεώσεις της Bundesliga η Μπάγερν Μονάχου φρόντισε να ξεχαστεί γρήγορα-γρήγορα το κάζο του αποκλεισμού από το Κύπελλο, με το ίδιο νόμισμα. Όσα δέχθηκε από τη Γκλάντμπαχ, τα ανταπέδωσε σε βάρος της Ουνιόν, θριαμβεύοντας με το τελικό 5-2 στο «Άλτεν Φέρστεραϊ».

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έδωσε πρώτος το σύνθημα της ανάρρωσης από τα τραύματα που προκάλεσαν τα Πουλάρια στους Βαυαρούς. Με δύο γκολ σε επτά λεπτά, το πρώτο με πέναλτι και το δεύτερο από ασίστ του Τόμας Μίλερ, ο Πολωνός αρχισκόρερ επανήλθε στα στάνταρ του και έβαλε από νωρίς την ομάδα του Νάγκελσμαν σε ασφαλή θέση οδηγού, με τον Σανέ να γράφει το 0-3 στο 35' (δεύτερη ασίστ του Γερμανού).

Lewandowski-Müller Show: Superstars combine for 3 Goals & 3 Assist in 2-5 Victory over Union Berlin


Οι γηπεδούχοι δεν είναι ομάδα που θα ξεστρατίσει από το παιχνίδι της για να διατηρήσει τα προσχήματα, απάντησε στο 43' με τον Γκίσελμαν, αλλά αναπόφευκτα δεν κράτησε τον πήχη στα τρία γκολ. Ο Κομάν στο 61' κι ο Μίλερ με ολόδικό του γκολ στο 79' ανέβασαν το δείκτη στο 2-5, αφού νωρίτερα ο Ρίερσον είχε μειώσει για τους Βερολινέζους.

Μπάγερν Μονάχου (Γιούλιαν Νάγκελσμαν): Νόιερ, Στάνισιτς (69' Παβάρ), Σίλε, Ερναντέζ (69' Ουπαμεκανό), Ντέιβις, Κίμιχ, Τολισό (69' Ζάμπιτσερ), Κομάν (81' Γκνάμπρι), Μίλερ, Σανέ (62' Μουσιάλα), Λεβαντόφσκι

Στο κυνήγι της κορυφής και χωρίς Χάαλαντ!
Κλείσιμο
Η Ντόρτμουντ μαθαίνει να ζει με τις απουσίες της, δεν επηρεάζεται και παραμένει μια ανάσα από την κορυφή τη Μπάγερν. Η ομάδα του Μάρκο Ρόζε μετρά τέσσερις σερί νίκες, ενώ με το 2-0 κόντρα στην Κολωνία κατάφερε να κρατήσει και την εστία της ανέπαφη. Μπορεί ο Χάαλαντ να ήταν εκτός, ωστόσο οι Βεστφαλοί είχαν ουσία, πέτυχαν δυο γκολ κι έδειξαν πως βρίσκονται σε καλό μομέντουμ. Αλλωστε, είχε προηγηθεί και η πρόκριση στο κύπελλο απέναντι στην Ινγκολσταντ. Ο Αζάρ στο 40' από ασίστ του Μπέλινγκχαμ πέτυχε το 1-0 και στο 63' ο Τίγκες διαμόρφωσε το 2-0.

10th Home Win In A Row! | Borussia Dortmund - 1. FC Köln 2-0 | All Goals | MD 10 – Bundesliga 21/22


Διπλό αντίδρασης η Βόλφσμπουργκ
Λίγες μέρες μετά την απόλυση του Μαρκ Φαν Μπόμελ και την πρόσληψη του Φλόριαν Κόχφελντ, η Βόλφσμπουργκ έδιωξε από πάνω της τον «βραχνά» των οκτώ διαδοχικών ματς χωρίς νίκη με σούπερ διπλό απέναντι στη Λεβερκούζεν. Οι Λύκοι επικράτησαν με 2-0 χάρη στα γκολ των Νμέτσα-Άρνολντ μέσα σε ένα τρίλεπτο (48'-51') και σηματοδότησαν ιδανικά το ντεμπούτο του νέου προπονητή τους, ανεβαίνοντας στην 7η θέση. Οι Ασπιρίνες δεν κατάφεραν καν να βάλουν το γκολ της τιμής στο 90+6' με τον Αλάριο να χάνει το πέναλτι που καταλογίστηκε στον Λακρουά, ο οποίος και άφησε στο φινάλε τη Βόλφσμπουργκ με 10 παίκτες.

Σε τροχιά... Champions League η Φράιμπουργκ
Η Φράιμπουργκ συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία στη Bundesliga, καθώς επικράτησε της Γκρόιτερ Φιρτ στην έδρα της με 3-1. Οι «αετοί» με τη σημερινή τους νίκη διεύρυναν το αήττητο σερί τους στο γερμανικό πρωτάθλημα στα δέκα παιχνίδια. Στο 20' ο Σιμόν Άστα στην προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα έστειλε άθελα του τη μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα του. Η Φράιμπουργκ βρήκε και δεύτερο γκολ, στο 39', με τον Νίκολας Χόφλερ να σκοράρει με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Βιτσέντζο Γκρίφο. Στο 75' οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Τζέιμι Λιούινγκ και μπήκαν ξανά στο παιχνίδι, όμως όχι για πολύ. Τέσσαρα λεπτά αργότερα ο Γκρίφο τελείωσε το παιχνίδι, κάνοντας το 3-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

«Βύθισε» κι άλλο την Αρμίνια η Μάιντζ
Στο Μπίλεφελντ η Αρμίνια ηττήθηκε από τη Μάιντζ με 1-2 και έμεινε για 10ο παιχνίδι σε ισάριθμες αγωνιστικές χωρίς νίκη. Στο 25' ο Τζε-Σουνγκ Λι άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους με σουτ μέσα από την περιοχή. Στο 42', ο Γιάκουμπ Λάουρσεν με εξαιρετικό σουτ ισοφάρισε σε 1-1, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους. Στο 68' η Αρμίνια έφτασε κοντά στο 2-1, με τον Εντιμίλσον Φερνάντες, όμως ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Ρόμπιν Ζέντνερ απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ. Στην αντεπίθεση μετά το κόρνερ ο Τζόναθαν Μπουρκάρντ διαμόρφωσε το τελικό 2-1 υπέρ της Μάιντζ.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Οικονόμου σε Τσίπρα: Σε όλη την πανδημία επενδύετε στην καταστροφή με ψέμματα και αφορισμούς

Η Μέρκελ προειδοποιεί κατά της ανευθυνότητας για την πανδημία - «Εμβολιαστείτε όσοι είστε άνω των 60»

Η Μπρουκ Σιλντς παραδέχεται ότι η διαφήμιση που είχε κάνει στα 15 της ήταν προκλητική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης