Open Βιέννης: Το «μπλακ άουτ» στο τρίτο σετ στοίχισε τον αποκλεισμό στον Τσιτσιπά

Open Βιέννης: Το «μπλακ άουτ» στο τρίτο σετ στοίχισε τον αποκλεισμό στον Τσιτσιπά

Ο Φράνσις Τιαφό επιβλήθηκε με 2-1 σετ του Έλληνα πρωταθλητή και προκρίθηκε στους προημιτελικούς

24864849
Με το 2-0 επί του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέτυχε νέο ρεκόρ νικών σε μία σεζόν (55), ωστόσο, ο Αμερικανός, Φράνσις Τιαφό, δεν του επέτρεψε να το διευρύνει, καθώς με ανατροπή επιβλήθηκε 2-1 σετ του Έλληνα πρωταθλητή και προκρίθηκε στους προημιτελικούς του Open της Βιέννης.

Ο Τσιτσιπάς (νο3 στην παγκόσμια κατάταξη) έχασε μεγάλη ευκαιρία για να πάρει το «εισιτήριο» για τους «8», καθώς προηγήθηκε με 6-3, έχασε το δεύτερο σετ με τον ίδιο τρόπο (3-6) και στο τρίτο προηγήθηκε 3-0 δείχοντας ότι δεν θα είχε πρόβλημα.

Στο σημείο εκείνο, όμως, έπαθε «μπλακ άουτ» με αποτέλεσμα ο Τιαφό (νο 49 στον κόσμο) να πάρει πέντε συνεχόμενα games και να φτάσει στη μεγάλη νίκη με το τελικό 6-4.

24864848


Ήταν η τρίτη φορά εντός του έτους που οι δύο τενίστες συναντήθηκαν στο κορτ, με τον Αμερικανό να προηγείται, πλέον, με 2-1, καθώς είχε επικρατήσει στο Wimbledon του Τσιτσιπά, ενώ λίγο αργότερα ο νεαρός τενίστας πήρε τη ρεβάνς στο Ολυμπιακό τουρνουά του Τόκιο.

Κλείσιμο
Παρότι έμεινε στις 55 νίκες μέσα στο 2021 ο Τσιτσιπάς εξακολουθεί να προηγείται σε κερδισμένους αγώνες ενόψει των ATP Finals, καθώς οι Ντανίλ Μεντβέντεφ και Κάσπερ Ρούντ που ακολουθούν έχουν από 50 νίκες στο τρέχον έτος.

24864847


Ειδήσεις σήμερα

Δείπνο Μητσοτάκη - Μέρκελ με φόντο την Ακρόπολη: Ποια μηνύματα στέλνει η απερχόμενη καγκελάριος με την επίσκεψη στην Αθήνα

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Αυτός είναι ο ερασιτέχνης ψαράς που έχασε τη ζωή του - Το σπαρακτικό αντίο της γυναίκας του

Το Facebook... meta: «Φυγή προς τα μπρος» με αλλαγή του ονόματος της εταιρείας και... εικονική πραγματικότητα επιχειρεί ο Ζούκερμπεργκ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης