La Liga, Θέλτα-Σοσιεδάδ 0-2: Ακάθεκτοι στην κορυφή οι Βάσκοι

La Liga, Θέλτα-Σοσιεδάδ 0-2: Ακάθεκτοι στην κορυφή οι Βάσκοι

Ακόμη μια πειστική εμφάνιση, ακόμη μια νίκη για την εντυπωσιακή Σοσιεδάδ που επικράτησε 2-0 της Θέλτα στο Βίγκο και σκαρφάλωσε εκ νέου στην κορυφή της La Liga

sociedad
Δεν... ξεφουσκώνει με τίποτα η εντυπωσιακή Σοσιεδάδ που επικράτησε (και) στην έδρα της Θέλτα με 2-0 και ανέβηκε εκ νέου στο πρώτο σκαλί της La Liga. Οι Βάσκοι έχουν βαλθεί να τρελάνουν κόσμο την φετινή σεζόν και χάρη σε ακόμα μια πειστική - αποτελεσματική εμφάνιση παρέμειναν στον δρόμο των επιτυχιών και οδηγούν την κούρσα του ισπανικού πρωταθλήματος.

Μετά το «στείρο» πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμούς και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Ίσακ στο 55΄. Ο Σουηδός φορ εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση του αντίπαλου γκολκίπερ σε πρώτο χρόνο και πήρε το ριμπάουντ για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και να βάλει τους Βάσκους σε θέση οδηγού.

Η Θέλτα δεν είχε αντίδραση και είχε περιοριστεί σε παθητικό ρόλο, γεγονός που κατέστησε το δεύτερο γκολ της Σοσιεδάδ απλώς θέμα χρόνου. Τελικά με κεφαλιά του Ελουστόντο (80') οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 2-0 και κλείδωσαν τη νίκη, διατηρώντας παράλληλα για έβδομη φορά απαραβίαστη την εστία τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο και εικόνες από την μεγαλειώδη και συγκινητική παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη

Επελαύνει το νέο κύμα της πανδημίας στην Ευρώπη - Δείτε διαδραστικό χάρτη με τα νέα hotspot του κορωνοϊού

Ο Κώστας Μπακογιάννης με τον μικρότερο γιο του στην παρέλαση – Δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης