Παπαπέτρου: «Δεν ήμασταν κακή ομάδα όταν χάναμε, ούτε γίναμε τώρα η καλύτερη της EuroLeague»

Παπαπέτρου: «Δεν ήμασταν κακή ομάδα όταν χάναμε, ούτε γίναμε τώρα η καλύτερη της EuroLeague»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μιλώντας για την back to back αναμέτρηση της EuroLeague με αντίπαλο την Βιλερμπάν (29/10, 21:00) και αφού στάθηκε στον κόσμο, υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός θα παρουσιάζεται ολοένα και καλύτερος

IOANNIS_PAPAPETROU
Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού είπε αρχικά ότι «κάναμε μια πολύ καλή και γεμάτη εμφάνιση. Πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη. Αυτό ανήκει στο παρελθόν, ανήκει ήδη πίσω και σήμερα είναι μια καινούργια ημέρα. Προετοιμαζόμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα για τη Βιλερμπάν. Είναι ένα πολύ σημαντικό και κομβικό παιχνίδι για εμάς. Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου και αν γίνεται να γεμίσει το γήπεδο μέχρι τα επιτρεπόμενα όρια και να δημιουργήσει μια πολύ καλή ατμόσφαιρα».

Για την δύναμη που δίνει ο κόσμος στο ΟΑΚΑ: «Ο απολογισμός μέχρι τώρα και στη Μπασκόνια και στη Μακάμπι όπως τελείωσε το παιχνίδι, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει το ένα τουλάχιστον. Μένει μια γλυκόπικρη γεύση από τα εκτός έδρας. Στη Μονακό ήταν πρεμιέρα και δεν παίξαμε καλά όπως δεν παίξαμε καλά και στη Ρεάλ. Από εκεί και πέρα υπερασπιζόμαστε την έδρα μας όσο περισσότερο μπορούμε. Το ΟΑΚΑ είναι μία δυνατή έδρα, ο κόσμος δημιουργεί φοβερή ατμόσφαιρα και αυτό είναι και το δυνατό μας χαρτί όταν παίζουμε εδώ. Να έχουμε τον κόσμο μαζί μας, να δίνει δύναμη και παλμό και να παίζουμε ακόμα πιο σκληρά».

Για την απόδοση του Μέικον και το αν είναι θέμα χρόνου η χημεία ο Παπαπέτρου σημείωσε: «Σίγουρα θέλει χρόνο. Είναι πάντα χαρούμενο και χαρμόσυνο κάποιος να βρίσκεται σε μια τόσο καλή ημέρα και να μπορεί να κουβαλήσει την ομάδα. Αυτό που έκανε ο Ντάριλ ήταν εξαιρετικό και βοήθησε πάρα πολύ. Εννοείται ότι όταν είναι κάποιος ζεστός θέλουμε να του δίνουμε τη μπάλα όσο πιο πολύ γίνεται. Γι αυτό και είναι και ομαδικό το άθλημα. Και γι αυτο το μόνο που μετράει για την ομάδα είναι να κερδίζει. Ανεξάρτητα ποιος είναι σε καλή και ποιος σε κακή ημέρα. Από εκεί και πέρα κάθε νέα ομάδα θέλει χρόνο να βρει τη χημεία της και τις ισορροπίες της. Έρχεται παιχνίδι με το παιχνίδι και προπόνηση με την προπόνηση. Δεν ήμασταν ούτε κακή ομάδα όταν χάναμε ή τώρα που κερδίσαμε γίναμε η καλύτερη ομάδα της EuroLeague. Θεωρώ ότι κάνουμε ανοδικά βήματα, βελτιωνόμαστε και παίζουμε καλύτερο μπάσκετ».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης