Κύπελλο ποδοσφαίρου, Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 0-1: Mε θωρηκτό Καρλίτος στους «16» - Δείτε το γκολ

Κύπελλο ποδοσφαίρου, Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 0-1: Mε θωρηκτό Καρλίτος στους «16» - Δείτε το γκολ

Με τον Καρλίτος σκόρερ στο 37', ηγέτη και δημιουργό τριών ευκαιριών που «ξοδεύτηκαν», ο Παναθηναϊκός νίκησε για πρώτη φορά εφέτος εκτός έδρας και απέκλεισε τον Ατρόμητο, παίρνοντας την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου

karlitosss
Ο Ατρόμητος του Γιώργου Παράσχου ξεκίνησε με τον Γιαννιώτη κάτω από τα δοκάρια. Στρούγγης, Μαυρομμάτης και Παπαδόπουλος οι τρεις στόπερ, αριστερός μπακ-χαφ ο Γκαλβάο και δεξιός ο Κιβρακίδης. Σάλομον, Καρτάλης, Νάτσος οι τριάδα στην μεσαία γραμμή και στην επίθεση ο Κουλούρης με τον Κωτσόπουλο.

Ο Παναθηναϊκός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς παρατάχθηκε με την Μπρινιόλι στην υπεράσπιση της εστίας. Βέλεθ και Σάρλια οι δύο κεντρικοί αμυντικοί, αριστερός μπακ ο Χουάνκαρ και δεξιός ο Κότσιρας. Ρούμπεν και Αλεξανδρόπουλος οι δύο κεντρικοί μέσοι. Αριστερός εξτρέμ ο Παλάσιος, δεξιός ο Χατζηγιοβάνης και ο Καρλίτος πίσω από τον Ιωαννίδη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfaec2yb6889-sf)


Ποιος άλλος; Ο Καρλίτος!

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfacbbxeade1-sf)


Κλείσιμο
Ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά στο πρώτο δεκάλεπτο και θα μπορούσε να πάρει προβάδισμα πρόκρισης μόλις στο 6᾽αλλά ο Κουλούρης έχασε μεγάλη ευκαιρία από το ύψος του πέναλτι. Ο Παναθηναϊκός ήταν εκείνος που είχε την κατοχή της μπάλας αλλά όχι τις σωστές επιλογές για να απειλήσει. Μια κεφαλιά του Καρλίτος στο 18᾽μετά από σέντρα του Χατζηγιοβάνη στο 18᾽ ήταν το μόνο που είχε να επιδείξει το Τριφύλλι.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά κλειστό, καμία από τις δύο ομάδες δεν έβγαζε το πόδι από το… φρένο αλλά στο 38᾽μία εξαιρετική συνεργασία των παικτών του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ξεκόλλησε το ματς από το μηδέν.

Σέντρα του Χουάνκαρ από τα αριστερά, καταπληκτικό γύρισμα με τάκλιν από τον Χατζηγιοβάνη στο δεύτερο δοκάρι και ο συνήθης ύποπτος Καρλίτος σαν σε προπόνηση έστειλε την μπάλα στο πλεκτό για το προβάδισμα του Παναθηναϊκού σε ένα κομβικότατο σημείο.

Διαχείριση, ευκαιρίες και πρόκριση για το Τριφύλλι

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο στο πρώτο τέταρτο, ο Παναθηναϊκός διαχειρίστηκε το υπέρ του προβάδισμα και προσπάθησε να εκμεταλλευθεί τους χώρους που άφηνε ο Ατρόμητος και να πετύχει ένα δεύτερο γκολ που θα του έδινε ακόμη πιο στέρεες βάσεις πρόκρισης. Η ομάδα του Παράσχου απείλησε μόνο στο 61᾽με μια κεφαλιά του Παπαδόπουλου που πέρασε άουτ και ο Παναθηναϊκός ήταν εκείνος που δημιούργησε τις πιο σημαντικές ευκαιρίες.

Στο 58᾽ ο Παλάσιος σούταρε άουτ, στο 62᾽ο Χατζηγιοβάνης νικήθηκε στο τετ α τετ με τον Γιαννιώτη, με τον κίπερ του Ατρόμητου να διώχνει στο 72´την κεφαλιά του Στρούγγη προς το τέρμα του και στο 85᾽να κάνει νέα επέμβαση σε προσπάθεια του Χατζηγιοβάνη από τα αριστερά. Ο Έλληνας πορτιέρε νίκησε και τον Βιτάλ στις καθυστερήσεις, με τον Βραζιλιάνο από την μικρή περιοχή να στέλνει πάνω του την μπάλα με κεφαλιά.

Το 1-0 παρέμεινε μέχρι το φινάλε, ο Ατρόμητος είχε μόνο μία άστοχη απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αθανασίου στην τελευταία φάση του ματς και ο Παναθηναϊκός πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Στρούγγης, Παπαδόπουλος, Γκαλβάο, Μαυρομμάτης(77᾽Αθανασίου), Νάτσος(71´Ντένιτς), Καρτάλης(77᾽Μπετινέλι), Σάλομον, Κωτσόπουλος(71᾽Τζαβίδας), Κουλούρης.

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Χουάνκαρ(80᾽Φακούντο Σάντσες), Κότσιρας, Βέλεθ, Σάρλια, Ρούμπεν, Αλεξανδρόπουλος, Χατζηγιοβάνης(90᾽Πούγγουρας), Παλάσιος(71´Βιτάλ), Καρλίτος, Ιωαννίδης.


Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Αυξάνονται κρούσματα και διασωληνώμενοι - Απειλή και λόγω γρίπης

Βροχές σήμερα σε Πελοπόννησο και Κρήτη - Με συννεφιά και κρύο η 28η Οκτωβρίου

Πώς θα λύσει η ΑΑΔΕ τον «γρίφο» με τις υπεκμισθώσεις ακίνητων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης