Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Εξετάζεται και ο Ποτσετίνο σε περίπτωση «διαζυγίου» με τον Σόλσκιερ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Εξετάζεται και ο Ποτσετίνο σε περίπτωση «διαζυγίου» με τον Σόλσκιερ

Το όνομα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο βρίσκεται στη λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε περίπτωση που ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δει το προσεχές διάστημα, την πόρτα της εξόδου

pochetino_united
Μπορεί για την ώρα ο Νορβηγός τεχνικός να διατηρεί τη θέση του στην τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι θα παραμείνει για πολύ ακόμα στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων». Βέβαια, η πλειοψηφία των διοικούντων την Γιουνάιτεντ έχει εισηγηθεί την διατήρηση του Σόλσκιερ, όπως και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Αυτό όμως δεν αλλάζει το γεγονός ότι το μέλλον του 48χρονου προπονητή στον αγγλικό σύλλογο παραμένει αβέβαιο. Ειδικά αν δεν καταφέρει να γυρίσει τον διακόπτη στα τρία επόμενα πολύ δύσκολα ματς που καλείται να δώσει η ομάδα του, με Τότεναμ, Αταλάντα για το Champions League και Μάντσεστερ Σίτι στο πρωτάθλημα.

Στο τραπέζι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πάντως, βρίσκονται αρκετά ονόματα προπονητών τα οποία κι εξετάζονται από την διοίκηση. Ενα από αυτά είναι του Αντόνιο Κόντε, ο οποίος περιμένει στο ακουστικό. Ενα άλλο σύμφωνα, με την «Athletic», είναι αυτό του προπονητή της Παρί Σεν Ζερμέν, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Οι Παριζιάνοι την περασμένη αγωνιστική απογοήτευσαν στο ντέρμπι με την Μαρσέιγ (0-0) και ο Αργεντινός τεχνικός βρέθηκε στο στόχαστρο των οπαδών της ομάδας για τα αποτελέσματα που έχει πάρει έως τώρα, αλλά και για τις επιλογές του κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων. Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Μαουρίτσιο έχει ιδιαίτερη συμπάθεια στην Γιουνάιτεντ και δεν θα έλεγε «όχι» στην περίπτωση να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου.

Από την πλευρά τους οι ιθύνοντες των «κόκκινων διαβόλων» έχουν σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον Ποτσετίνο και δεν αποκλείεται σε περίπτωση που οδηγηθούν σε «διαζύγιο» με τον Σόλσκιερ, να κάτσουν στο τραπέζι μαζί του, για να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.

ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης