Σεμέδο: «Κοντά σε συμφωνία με ευρωπαϊκό σύλλογο», γράφουν οι Πορτογάλοι

Σεμέδο: «Κοντά σε συμφωνία με ευρωπαϊκό σύλλογο», γράφουν οι Πορτογάλοι

Ο 27χρονος αμυντικός του Ολυμπιακού για να διατηρήσει την φυσική του κατάσταση σε καλά επίπεδα προπονείται στο Στάδιο Χοσέ Γκόμες, στη Ρεμπολέιρα της Λισαβόνας

σεμεδο
Στην πατρίδα του βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Ρουμπεν Σεμέδο, μετά την δικαστική περιπέτεια που πέρασε, οπού κατηγορήθηκε για αποπλάνηση ανήλικης με το δικαστήριο να τον δικαιώνει. 

Σύμφωνα με την «A BOLA», ο 27χρονος Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού έχει ήδη προτάσεις από συλλόγους με «ευρωπαϊκή διάσταση» και τις επόμενες εβδομάδες θα μπορούσε να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με έναν από αυτούς.

Ο Σεμέδο έχει συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους» μέχρι το καλοκαίρι του 2023, ωστόσο οι Πειραιώτες φαίνεται πως δεν τον υπολογίζουν και του έχουν επιτρέψει να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο υψηλόσωμος αμυντικός για να διατηρήσει την φυσική του κατάσταση σε καλά επίπεδα προπονείται στο Στάδιο Χοσέ Γκόμες, στη Ρεμπολέιρα της Λισαβόνας.

Ο ισχυρός δεσμός φιλίας που έχει με τον Αντρέ Ζεράλδες από την εποχή της συνύπαρξής τους στη Σπόρτινγκ, ήταν καθοριστικός για τον κεντρικό αμυντικό να λάβει την έγκριση του προέδρου της Εστρέλα (ομάδα της 2ης κατηγορίας) για να χρησιμοποιήσει τις εγκαταστάσεις του συλλόγου για να αναπληρώσει το χαμένο χρόνο.


Ειδήσεις σήμερα

Καταδίωξη στο Πέραμα: Γιατί το Κέντρο της ΕΛ.ΑΣ. έδωσε εντολή «τέλος, απομακρυνθείτε»

Άλκης Δαυίδ: «Δεν έχω δισεκατομμύρια, τους κορόιδεψα όλους» - Η σεξουαλική παρενόχληση, η κάνναβη και οι αποζημιώσεις

Τζένα Μπέντλεϊ: Η «βασίλισσα του OnlyFans» περιγράφει ένα πάρτι στην έπαυλη του Playboy - «Celebrities έκαναν σεξ παντού»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης