Μίλαν - Τορίνο 1-0: Ο Ζιρού την έστειλε στο ρετιρέ!

Μίλαν - Τορίνο 1-0: Ο Ζιρού την έστειλε στο ρετιρέ!

Ο Ολιβιέ Ζιρού λύγισε την Τορίνο, η Μίλαν επικράτησε 1-0 και βρέθηκε στο +3 από τη 2η Νάπολι, αλλά με ματς περισσότερο.

milan000
Αυτή η Μίλαν μπορεί να ονειρεύεται πρωτάθλημα. Πάθος, μαχητικότητα, ουσία και... Ζιρού! Ο Γάλλος φορ κάνει τη διαφορά, πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης κόντρα στην Τορίνο και οι ροσονέρι με την έκτη διαδοχική τους νίκη βρέθηκαν στο +3 από τη Νάπολι και περιμένουν...

Η Μίλαν μπήκε δυνατά στο ματς, εκμεταλλεύθηκε το κακό ξεκίνημα της Τορίνο και μόλις στο 14ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Ο Τονάλι έκανε το κόρνερ, ο Κρούνιτς γύρισε και ο Ζιρού από κοντά διαμόρφωσε το 1-0. Μάλιστα, ο Γάλλος φορ έγινε ο δεύτερος παίκτης της Μίλαν -μετά τον Μάριο Μπαλοτέλι- που βρίσκει δίχτυα στα τρία πρώτα εντός έδρας ματς. Οι γηπεδούχοι έλεγξαν το ρυθμό, όμως δεν έβρισκαν χώρους για να απειλήσουν.

Η δεύτερη καλή ευκαιρία ήρθε από στημένη φάση στο 45', όμως η κεφαλιά του Κρούνιτς από φάουλ του Τονάλι πέρασε άουτ. Η Τορίνο ήταν πιο ορεξάτη στην επανάληψη, ο Σανάμπρια έδωσε ώθηση και στο 76' πλησίασε στο γκολ, αλλά ο Ταταρουσάνου κράτησε το μηδέν. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και στο 85' είχαν δοκάρι από το σουτ του Πραέ!



Κλείσιμο
Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης