Super League 1, ΟΦΗ-Λαμία 0-0: Ξε«Χ»άστηκε ήδη

Super League 1, ΟΦΗ-Λαμία 0-0: Ξε«Χ»άστηκε ήδη

Ήσυχο απόγευμα Κυριακής στο Ηράκλειο - ΟΦΗ και Λαμία δεν έχουν πολλά να θυμούνται από το 0-0 του «Γεντί Κουλέ», σε ένα ματς που γρήγορα θα περάσει στην ιστορία

ofilamia
Χαμένοι και οι δύο στο «Γεντί Κουλέ». ΟΦΗ και Λαμία δεν κατάφεραν να σκοράρουν, για την ακρίβεια δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν και κάποια σημαντική φάση, με το 0-0 να είναι ένα απολύτως δίκιο αποτέλεσμα. Ένα αποτέλεσμα που φέρνει τους Κρητικούς στους 8 βαθμούς, όσους έχουν και οι Ιωνικός, Άρης και Αστέρας Τρίπολης, ενώ οι Λαμιώτες έπιασαν τον Απόλλωνα Σμύρνης στους 5 και μεγάλωσαν την διαφορά τους από τον Ατρόμητο στους 3.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cf7t5qvrskrt-sf)


Με 4-2-3-1 οι Κρητικοί
Όσον αφορά το σύστημα που κατέβηκαν οι δύο ομάδες αυτό ήταν το 4-2-3-1. Οι Κρητικοί είχαν τον Επασί κάτω από τα δοκάρια, τον Μαρινάκη δεξί μπακ, τον Μπαλογιάννη αριστερό και τους Πασαλίδη και Βούρο στα στόπερ. Αμυντικά χαφ ήταν οι Μεγιάδο και Καγιέγος ενώ την τριάδα πίσω από τον Καστάνιος από δεξιά προς αριστερά αποτέλεσαν οι Τοράλ, Νέιρα και Λάμπρου.

Ίδιο σύστημα και για Λαμία
Με 4-2-3-1 κατέβασε και ο Μιχάλης Γρηγορίου την ομάδα του. Συγκεκριμένα στο τέρμα για τους «κυανόλευκους» ήταν ο Γκαραβέλης, Αντέτζο και Γκόλεμιτς στόπερ, Σκόνδρας δεξιά και Μαρτίνεζ αριστερά. Οι Μπεχαράνο και Τζανδάρης ήταν τα αμυντικά χαφ και πίσω από τον Αραμπούλι ήταν οι Νούνιες, Καραμάνος και Ρόμανιτς.

Μία, άντε δύο φάσεις στο πρώτο ημίχρονο
Στα του αγώνα, το πρώτο ημίχρονο μπορεί αρχικά ο ρυθμός να ήταν γρήγορος, ωστόσο από φάσεις δεν είδαμε τίποτα σημαντικό. Μία ήταν η καλή στιγμή και μετά βίας μπορούμε να βάλουμε και δεύτερη. Η μεγαλύτερη ήταν στο 40' όταν ο Τοράλ βρέθηκε και καλή θέση, έκανε το πλασέ, αλλά ο Γκόλεμιτς με προβολή έδιωξε σε κόρνερ. Εννιά λεπτά πιο νωρίς ο Λάμπρου βρέθηκε σε καλή θέση αλλά το πλασέ του πέρασε λίγο άουτ. Αυτά ουσιαστικά ήταν τα μόνα πράγματα σε πρώτα 45 λεπτά, διάστημα στο οποίο ο ΟΦΗ και η Λαμία είχαν για το δικό τους διάστημα τον έλεγχο, χωρίς όμως να μπορούν να φτάσουν με αξιώσεις στις αντίπαλες εστίες.

Ξεκίνημα με μεγάλη επέμβαση του Γκαραβέλη
Κλείσιμο
Στο δεύτερο ημίχρονο ο αγώνας ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο και με μια μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ, αλλά το σουτ του Νέιρα έδιωξε εξαιρετικά ο Γκαραβέλης. Όσοι περίμεναν πως θα υπήρξε και ανάλογη συνέχεια, έμειναν με την όρεξη, καθώς μέχρι να φτάσουμε στο 89' ουσιαστικά όχι μόνο δεν είδαμε τίποτα άλλο, αλλά και ο ρυθμός του αγώνα ήταν πιο αργός από αυτόν του πρώτου. Ένα λεπτό πριν την συμπλήρωση των 90 ο Γκαραβέλης σταμάτησε τον Μπαλογιάννη κρατώντας το μηδέν, στην τελευταία φάση του αγώνα.

MVP: Το παιχνίδι ήταν κακό στο μεγαλύτερο μέρος του, αλλά αν είναι να βάλουμε κάποιον που ξεχώρισε αυτός θα είναι ο Γκαραβέλης που σε δύο περιπτώσεις ήταν εκεί κρατώντας το μηδέν για την ομάδα του.

Στο ύψος του: Οι Αντέτζο και Γκόλεμιτς στάθηκαν στο ύψος τους σταματώντας όσες φορές χρειάστηκε τους Κρητικούς και νικώντας τις περισσότερες μονομαχίες.

Ο «αδύναμος κρίκος»: Θα βάζαμε τον Καστάνιος που δεν φάνηκε σχεδόν καθόλου στο ματς. Η άμυνα της Λαμίας δεν τον κατάλαβε σε μια κακή δική του βραδιά.

Η «γκάφα»: Γκάφα δεν υπήρξε γιατί δεν είχαμε ούτε μια μεγάλη ευκαιρία που χάθηκε από λάθος, ούτε κάτι που να μπορούμε να πούμε πως υπήρξε γκάφα.

Το «στραγάλι»: Ο Περράκης δεν είχε κάποιο πρόβλημα στο ματς. Ήταν βέβαια και εύκολο παιχνίδι για τον διαιτητή, αλλά από την στιγμή που πέρασε απαρατήρητος ήταν μια χαρά.

Το «ταμείο» του Gazzetta: Ήταν ένα κακό παιχνίδι στο Ηράκλειο. Ένα παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις που σίγουρα μόνο ικανοποιημένους δεν άφησε τους φίλους του ποδοσφαίρου που το παρακολούθησαν είτε από το γήπεδο, είτε από την τηλεόραση. Ένα παιχνίδι που ήδη θα λέγαμε πως ξεχάσαμε, καθώς δεν υπάρχει κάτι που να μας έχει μείνει.

Συνθέσεις του αγώνα

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Μαρινάκης, Μπαλογιάννης, Bούρος, Πασαλίδης, Γκαγέγκος, Μεγιάδο (85' Σελίμοβιτς), Νέιρα (85' Φαν Ντάινεν), Λάμπρου (62' Καμαού), Τοράλ (76' Ναμπί), Καστάνιος (62' Ντουρμισάι).

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Σκόνδρας (72' λ. τρ. Βύντρα), Άνχελ Μαρτίνεθ, Αντέτζο, Γκόλεμιτς, Μπεχαράνο (84' Μανουσάκης), Τζανδάρης, Νούνιες (46' λ. τρ. Τιρόνε), Καραμάνος, Ρόμανιτς (65' λ. τρ. Μανούσος), Αραμπούλι (84' Γκέντσογλου).


Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Στο Γαλάτσι για τις εσωκομματικές εκλογές ο Μητσοτάκης: Η ΝΔ είναι κόμμα που εξελίσσεται

Η επιστολή του Νίκου Κουρή: «Είμαι βιολογικό τέκνο του Μίκη Θεοδωράκη» - Τι λέει για τη διαθήκη

Φωτογραφίες: Ο Πάνος Καμμένος ενώ τραγουδάει και χορεύει «Με προδώσαν οι φίλοι μου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης