NBA: Ο Πόποβιτς αποθέωσε τον Γιάννη μετά τη νίκη των Μπακς μέσα στο Σαν Αντόνιο

NBA: Ο Πόποβιτς αποθέωσε τον Γιάννη μετά τη νίκη των Μπακς μέσα στο Σαν Αντόνιο

Οι πρωταθλητές του NBA επικράτησαν με 121-11 των Σπερς, με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Giannis_Bucks_top
Οι πρωταθλητές του ΝΒΑ, Μιλγουόκι Μπακς, ανταποκρίθηκαν στην πρόκληση και δύο ημέρες μετά την «σφαλιάρα» από τους Χιτ, επεβλήθησαν μέσα στο Σαν Αντόνιο των Σπερς με 121-111.

Παρά το γεγονός ότι και πάλι αγωνίσθηκαν με τέσσερις σημαντικές απουσίες (Λόπεζ, ΝτιΒιντσέντζο, Πόρτις και Οτζελέγε) τα «ελάφια», με οδηγό τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, έπαιξαν πολύ καλό μπάσκετ στην τέταρτη περίοδο, φθάνοντας σε μία σημαντική νίκη, που θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση της ομάδας.

Ο Ελληνας άσος, έπαιξε για μισή ώρα και τελείωσε τον αγώνα με 21 πόντους, οκτώ ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ, ενώ ουσιαστική ήταν η συνδρομή των Κρις Μίντλεντον (28 πόντοι και Τζρου Χόλιντεϊ (16).

Milwaukee Bucks vs San Antonio Spurs Full Game Highlights | October 23 | 2022 NBA Season


Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, αγωνίσθηκε στην θέση του σέντερ και ήταν καθοριστικός στις «μάχες» κάτω από τα καλάθια, εισπράττοντας την αναγνώριση των συμπαικτών του μετά το τέλος του ματς. Ο Θανάσης μάζεψε επτά ριμπάουντ και πέτυχε τέσσερις πόντους, ενώ δεν έπαιξε ο Γιάννης Καλαϊτζάκης.

Κλείσιμο
Κορυφαίος των γηπεδούχων, ήταν ο ΜακΝτέρμοντ με 25 πόντους, ενώ λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο θρυλικός προπονητής των Σπερς, Γκρεγκ Πόποβιτς, δήλωσε αναφερόμενος στον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Πολλοί δεν γνώριζαν πόσο πάθος και εργατικότητα διαθέτει. Δεν φθάνεις εκεί που έφθασε, μόνο επειδή έχεις ταλέντο ή σωματικά προσόντα. Έχει την ίδια επιθυμία να νικήσει, κάθε βράδυ, όπως ο Σακίλ, ο Κόμπι, ο Ντάνκαν και ο Μάτζικ. Ταβάνι του είναι ο ουρανός και τον... πλησιάζει. Τώρα, εργάζεται πάνω στις δεξιότητές του, σουτάρει καλύτερα και έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Είναι φανταστικός».

ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα

Σοβαρά επεισόδια μεταξύ αντιεξουσιαστών και Αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη - Έγιναν 4 προσαγωγές (βίντεο και φωτογραφίες)

ΚΙΝΑΛ: Δεκανίκι κανενός, λέει ο Λοβέρδος, η αιχμή Ανδρουλάκη για την ανανέωση και η μεταγραφή Καμίνη στον Γιώργο

Συνελήφθη ο μεγαλύτερος ναρκέμπορος της Κολομβίας - Για «επιχείρηση όμοια με αυτή του Εσκομπάρ» μίλησε ο Ντούκε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης