Premier League, Έβερτον-Γουότφορντ 2-5: Διέσυρε τον Μπενίτεθ ο Ρανιέρι - Δείτε τα γκολ

Premier League, Έβερτον-Γουότφορντ 2-5: Διέσυρε τον Μπενίτεθ ο Ρανιέρι - Δείτε τα γκολ

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο τιμόνι της Γουότφορντ με εμφατική πεντάρα κόντρα στην έδρα της Έβερτον του Ράφα Μπενίτεθ! Πρώτος βαθμός επί Σαουδαράβων για Νιούκαστλ, βαθμό στο 90+4' η Λιντς

everton23
Αυτή κι αν ήταν αντίδραση, αυτή κι αν ήταν νίκη! Η Γουότφορντ άφησε πίσω της την πεντάρα από τη Λίβερπουλ, διέλυσε με 5-2 την Έβερτον στο Γκούντισον Παρκ και πήρε βαθμολογική ανάσα. Πρώτη νίκη για τον Ρανιέρι στον πάγκο της ομάδας που έκανε ό,τι ήθελε το σύνολο του Μπενίτεθ. Μόλις στο 3ο ο Ντέιβις άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ωστόσο ο Κινγκ έφερε το ματς στα ίσα. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν και στο 63' πήραν ξανά προβάδισμα με τον Ριτσάρλισον. Ωστόσο, από το 78' κι έπειτα άρχισε η... κατηφόρα, με τη Γουότφορντ να πετυχαίνει τέσσερα (!) γκολ. Ο Κούτσκα ισοφάρισε στο 78' και 88 δευτερόλεπτα αργότερα ο Κινγκ πέτυχε το 3-2. Το χατ τρικ για τον έμπειρο φορ ολοκληρώθηκε στο 86'.. Στις καθυστερήσεις ο Ντένις διαμόρφωσε το 5-2.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cf6xifjzynb5-sf)


Πρώτος βαθμός στη νέα εποχή για Νιούκαστλ

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cf6y0wal00zl-sf)


Η Νιούκαστλ κατάφερε να αποσπάσει τον πρώτο της βαθμό επί εποχής Σαουδαράβων, με τις Καρακάξες να έρχονται 1-1 με την Κρίσταλ Πάλας στο Λονδίνο. Το σύνολο του Βιεϊρά ευτύχησε να προηγηθεί στο 56΄της αναμέτρησης με το γκολ του Μπεντέκε, όμως η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση. Εννέα λεπτά αργότερα ο... συνήθης ύποπτος Κάλουμ Γουίλσον έφερε το ματς στα ίσα (1-1) για τη Νιούκαστλ, η οποία μάλιστα.. γλίτωσε στο 87΄χάρη στο VAR που ακύρωσε το δεύτερο γκολ του Μπεντέκε. Κάπως έτσι, οι Καρακάξες πήραν το πρώτο τους βαθμό στη νέα εποχή, ο οποίος όμως δεν ήταν αρκετός καθώς ακόμα βρίσκονται κολλημένοι στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο σούπερ Κορνέ δεν ήταν αρκετός για τη Μπέρνλι

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cf6xliva9go1-sf)


Ο Μάξουελ Κορνέ πήγε να χαρίσει μόνος του το πρώτο τρίποντο στη φετινή Μπέρνλι, αλλά η Σαουθάμπτον τη σταμάτησε με τα... Μπλε wonderkids (2-2). Οι δύο μεταγραφές από τη δεύτερη ομάδα της Τσέλσι, Λιβραμέντο και Μπρόγια έφερεαν «τούμπα» το ματς για τους Αγίους με γκολ στο 41' και το 50' αντίστοιχα, μετά το αρχικό προβάδισμα των Κλάρετς με τον Ιβοριανό φουλ μπακ στο 13'. Ο νεοαποκτηθείς κι ακριβότερη μεταγραφή τους από τη Λυών είχε την απάντηση, σκοράροντας για δεύτερη φορά στο 57', όμως, η πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα για την ομάδα του Σον Ντάις πήρε μια ακόμα παράταση...

Βαθμός στο 90+4' για Λιντς

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cf6xosctprup-sf)


Σε ρηχά νερά συνεχίζει η Λιντς, αλλά θα μπορούσε να έχει βυθιστεί περισσότερο απέναντι στη Γουλβς. Οι Λύκοι βρίσκονταν μπροστά στο «Elland Road» από το 10' με ένα ακόμα γκολ του φορμαρισμένου, Χουάνγκ και κρατούσαν το διπλό στα χέρια τους μέχρι το φινάλε. Στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, όμως, ο Νέλσον Σεμέντο «καταδίκασε» την ομάδα του υποπίπτοντας σε πέναλτι, με τον Ροντρίγκο να νικάει τον Ζοσέ Σα και να χαρίζει έστω τον βαθμό στα Παγώνια του Μαρσέλο Μπιέλσα.


Πηγή:www.gazzetta.gr

Η Αναστασία Τσιλιμπίου... χείμαρρος στο Gala: «Στο δικό μου παραμύθι ο Δράκος είμαι εγώ»

Καιρός: Βροχές σήμερα στα βορειοδυτικά και ηλιοφάνεια στην υπόλοιπη χώρα - Νέα κακοκαιρία από το βράδυ της Κυριακής

Rust: Είχαν προηγηθεί δύο περιστατικά με εκρήξεις όπλων - Το συνεργείο είχε αντικατασταθεί από ντόπιους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης