Μάουρο Ικάρντι: Λέει «καλημέρα» γεμάτη... αγάπη με τη Γουάντα Νάρα

Μάουρο Ικάρντι: Λέει «καλημέρα» γεμάτη... αγάπη με τη Γουάντα Νάρα

Η Νάρα, πάντως, την Παρασκευή «ανέβασε» μια γυμνή φωτογραφία της στο ντουζ, παρά την «απαίτηση» του Ικάρντι να κλείσει τους λογαριασμούς της

icardi_nara
Γουάντα Νάρα και Μάουρο Ικάρντι συνεχίζουν - μάλλον - να είναι μαζί, μετά τα ερωτικά μηνύματα που αντάλλασσε ο Αργεντινός επιθετικός με την Τσίνα Σουάρες.

Μάλιστα, ο στράικερ της Παρί Σεν Ζερμέν είπε «καλημέρα» στους followers του στο Instagram με με φωτογραφία γεμάτη... αγάπη, στην οποία φαίνεται να φιλάει τη σύζυγό του. Σημειώνουμε κάπου εδώ ότι μόνο εκείνη ακολουθεί στο Instagram πλέον.



Από την άλλη, η Νάρα, ανέβασε την Παρασκευή μια αισθησιακή φωτογραφία την ώρα που κάνει ντουζ. Κι όλα αυτά κόντρα στις απαιτήσεις του άντρα της, σύμφωνα με τις οποίες έχει ζητήσει από την 34χρονη να κλείσει τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Κλείσιμο
View this post on Instagram

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi)




Η «La Repubblica», πάντως, υποστηρίζει πως το ζευγάρι όχι μόνο έχει χωρίσει αλλά κι ότι θα τα... σπάσουν και επαγγελματικά, καθώς θα συναντηθούν οι δυο τους για να λήξει κι συνεργασία που έχουν (η Γουάντα είναι ατζέντης του) - γεγονός που θα ανοίξει και το δρόμο της επιστροφής του στην Ίντερ.

Πηγή: Gazzetta

Ειδήσεις σήμερα:

Ένας νεκρός και επτά τραυματίες ο απολογισμός της καταδίωξης στο Πέραμα - Έξι αστυνομικοί ανάμεσά τους

Γλυκά Νερά: Αποκαλυπτική μαρτυρία γυναίκας για τον Μπάμπη - «Μου έστελνε σημειώματα λίγες ημέρες πριν σκοτώσει την Καρολάιν»

Άλεκ Μπάλντουιν: Δεν ήξερε ότι το όπλο ήταν γεμάτο με αληθινές σφαίρες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης