Euroleague: Ο Μπαρτζώκας εξήγησε τον λόγο που ο Ντόρσεϊ δεν έπαιξε στο δεύτερο δεκάλεπτο

Euroleague: Ο Μπαρτζώκας εξήγησε τον λόγο που ο Ντόρσεϊ δεν έπαιξε στο δεύτερο δεκάλεπτο

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ μπήκε... φουριόζος στη Megasport Arena κόντρα στην ΤΣΣΚΑ όμως έμεινε στον πάγκο στη δεύτερη περίοδο και ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξήγησε πως ήταν απόφαση του προπονητή - «Μερικές φορές είναι σωστή, άλλες όχι...» πρόσθεσε

5407195
Ο ομογενής γκαρντ σημείωσε 14 πόντους με 1/1 δίποντο και 4/4 τρίποντα στην πρώτη περίοδο του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ όμως δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου στο δεύτερο δεκάλεπτο.

Σε ερώτηση Ρώσου δημοσιογράφου γιατί δεν χρησιμοποίησε στη δεύτερη περίοδο τον Ντόρσεϊ, ο κόουτς των «ερυθρολεύκων», Γιώργος Μπαρτζώκας απάντησε:

«Θεωρείς πως μπορεί να παίξει σαράντα λεπτά σε αυτό το επίπεδο; Έπαιξε τριάντα και δεν έπαιξε στην δεύτερη περίοδο. Είναι απόφαση του προπονητή. Μερικές φορές είναι σωστή, άλλες όχι. Από το αποτέλεσμα μπορείς να πεις εκ των υστέρων πολλά. Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες και αν δεις την περιφερειακή μας γραμμή στο δεύτερο δεκάλεπτο ήταν καλή. Πρέπει να εμπιστεύομαι τους παίκτες μου. Δεν είναι μόνο ένα παιχνίδι, είναι μια ολόκληρη σεζόν, οπότε πρέπει να εμπιστεύομαι τους πάντες στην ομάδα».

Όσον αφορά την ήττα από την ΤΣΣΚΑ, είπε: «Συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ για τη νίκη.Έπαιξε εξαιρετικά και την άξιζε. Όσον αφορά εμάς, είναι προφανές πως η δεύτερη περίοδος ήταν καταστροφική. Παίξαμε χωρίς συγκέντρωση και σκληράδα και επιτρέψαμε στην αντίπαλό μας να πάρει αυτή τη διαφορά. Παρότι στα άλλα τρία δεκάλεπτα κερδίζαμε στα επί μέρους σκορ, δεν ήταν αρκετό για να πάρουμε τη νίκη. Περίμενα πως θα είχαμε συμπαγή αμυντική παρουσία, όμως, δεν συνέβη κάτι τέτοιο και τα σαράντα λεπτά. Ο Κλάιμπερν ήταν εξαιρετικός και ο Λούντμπεργκ, όμως, πολύ σημαντικός παράγοντας για εμένα ήταν ο Μπολομπόι. Έκανε εξαιρετικό παιχνίδι. Έπρεπε να είχαμε παίξει καλύτερη άμυνα σε αυτούς τους παίκτες. Έπρεπε να ήμασταν πιο σκληροί και ειδικά στο δεύτερο δεκάλεπτο δεν ήμασταν. Όπως όλοι έχουμε δύσκολο πρόγραμμα και πρέπει να ετοιμαστούμε άμεσα για το επόμενο ματς».


Πηγή: gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Νέος δακτύλιος από 25 Οκτωβρίου - Καραμανλής: Τέρμα οι χιλιάδες εξαιρέσεις, κομμένα όλα τα «παραθυράκια»

Έρχονται βροχές και καταιγίδες στην Αττική - Δείτε live την εξέλιξη της κακοκαιρίας «Αθηνά»

Μέσα στο επόμενο τρίμηνο η απόφαση του ΣτΕ για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης