Μεντβέντεφ: «Συμφωνώ με τον Τζόκοβιτς, ο εμβολιασμός είναι προσωπική υπόθεση»

Μεντβέντεφ: «Συμφωνώ με τον Τζόκοβιτς, ο εμβολιασμός είναι προσωπική υπόθεση»

Στο πλευρό του Νόβακ Τζόκοβιτς ο Ντανίλ Μεντβέντεφ που δηλώνει πως τα ΜΜΕ ασκούν πίεση για το εμβόλιο και υποστηρίζει ότι ο εμβολιασμός είναι προσωπική υπόθεση

mentventef
Η κυβέρνηση της Βικτόρια στην οποία ανήκει η Μελβούρνη που θα "φιλοξενήσει" στις 17-30/1/2022 το Australian Open ξεκαθαρίζει πως δεν θα δεχτεί τενίστες που δεν θα έχουν εμβολιαστεί κατά του covid-19.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς διαφωνεί μ' αυτή την τακτική που δεν εφαρμόστηκε το 2021 σε κανένα Grand Slam και "απειλεί" να μην ταξιδέψει μετά από 17 χρόνια στη Μελβούρνη για να συμμετάσχει στο Australian Open.

Στο πλευρό του 9 φορές νικητή είναι και ο φιναλίστ του 2021 στη Μελβούρνη, ο Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Ο Ρώσος που εδώ και καιρό έχει δηλώσει πως δεν θα δημοσιοποήσει εάν έχει εμβολιαστεί ή όχι με νέες του δηλώσεις στήριξε τον Νόβακ.

Πάντως τόνισε ότι θέλει να παίξει στην Μελβούρνη και το 2022.

Κλείσιμο
«Υπάρχει μεγάλος διχασμός, όχι μόνο στον αθλητισμό, αλλά και στην κοινωνία, ανάμεσα σε αυτούς που έχουν εμβολιαστεί και σε αυτούς που δεν έχουν κι αυτό είναι πραγματικά τρομακτικό. Είμαι πολύ απογοητευμένος με την παγκόσμια κοινωνία και με τον τρόπο που τα ΜΜΕ μεταδίδουν και ασκούν πίεση σε όλους τους ανθρώπους.

Μου άρεσε αυτό που είπε ο Νόβακ. Δήλωσε ότι ο εμβολιασμός είναι προσωπική του υπόθεση και δεν θα το δημοσιοποιήσει. Κι εγώ από την πλευρά μου αποφάσισα να μην αποκαλύψω ιατρικά προσωπικά θέματα.

Όσο για την Αυστραλία όλοι θα δουν ποιος είναι εμβολιασμένος και ποιος όχι. Φυσικά οι παίκτες μπορούν να πουν ότι είναι τραυματίες. Εγώ από την πλευρά μου θέλω να παίξω στην Αυστραλία κι αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω», είπε μεταξύ άλλων το Νο2 κόσμου.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς από την πλευρά του είπε πρόσφατα ότι θα ακολουθήσει αυτό που θα ζητήσουν οι διοργανωτές για να παίξει στο Australian Open ενώ ο Αντρέι Ρούμπλεφ σημείωσε ότι θα κάνει το εμβόλιο γι' αυτό τον λόγο.

Το εμβόλιο έχει δεσμευτεί να κάνει και ο Ντομινίκ Τιμ.


Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:


Μητσοτάκης: Ενώπιον της ΕΕ η Τουρκία για το μεταναστευτικό μετά τις ευθείες απειλές της Άγκυρας

Κίνημα Αλλαγής: Η μάχη των «6», το γόητρο με τις υπογραφές, τα σενάρια για αποχωρήσεις και η «προοδευτική διακυβέρνηση»

Επίθεση με βιτριόλι: Πλησιάζει η ώρα των ενόρκων για την Έφη Κακαράντζουλα μετά την αγόρευση «καταπέλτη» του εισαγγελέα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης