Σάκκαρη: «Μέχρι τη Μελβούρνη θα έχω κάνει και την τρίτη δόση του εμβολίου»

Σάκκαρη: «Μέχρι τη Μελβούρνη θα έχω κάνει και την τρίτη δόση του εμβολίου»

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, σε αντίθεση με άλλους αστέρες του αθλήματος πήρε ξεκάθαρη θέση στο ζήτημα του εμβολιασμού και θα ταξιδέψει στις αρχές του 2022 στη Μελβούρνη για το Australian Open

maria-sakkari
Στην εποχή του κορωνοϊού σε κάθε μεγάλη διοργάνωση πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και στο εξωαγωνιστικό κομμάτι...

Με την τενιστικη σεζόν να οδεύει προς το φινάλε της το ενδιαφέρον στρέφεται στην εκκίνηση της νέας και ήδη οι αυστηροί περιορισμοί που έχουν ανακοινώσει οι Αυστραλοί εν όψει του Grand Slam της Μελβούρνης έχουν προκαλέσει μεγάλη συζήτηση.

Ειδικά από τη στιγμή που το 30% των αθλητών και των αθλητριών που μετέχουν στο τουρ δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμη και πιο διοργανωτές ξεκαθάρισαν ότι οι ανεμβολιαστοι δε θα μπουν στη χώρα.

Σ αυτήν την κατηγορία δεν ανήκει η Μαρία Σάκκαρη η οποία έγραψε ιστορία σήμερα με την πρόκριση της στο WTA FINALS μετά τη νίκη της στο Kremlin Cup όπου μίλησε και για τα όσα συμβαίνουν πριν το τουρνουά της Αυστραλίας.

Κι η αφορμή ήταν η ερώτηση για την πιθανή καραντίνα που μπορεί να επιβληθεί στους αθλητές με την άφιξη τους εκεί κάτι ποτέ είχε συμβεί και πέρσι όταν δρν είχαν καν ξεκινήσει οι εμβολιασμοί.

«Πιστεύω ότι δεν θα είναι όπως το φετινό Australian Open, αυτό ελπίζω δηλαδή!», ήταν τα λόγια της Μαρίας και συνέχισε αποκαλύπτοντας πως όχι μόνο είναι εμβολιασμένη αλλά θα κάνει σύντομα και την τριτη δοση:

«Ακούμε ότι θα είναι διαφορετικά τα πράγματα για όποιον είναι εμβολιασμένος, εγώ είμαι πλήρως εμβολιασμένη από τον Μάρτιο. Θα έχω κάνει και τρίτο μέχρι τότε! Τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα για εμάς. Πιστεύω ότι η Tennis Australia θα κάνει το καλύτερο που μπορεί και δεν θα μας έχουν σε καραντίνα για δύο εβδομάδες! Δεν ξέρουμε ακόμα τους κανονισμούς, αλλά δεν πιστεύω ότι δεν θα είναι το ίδιο με φέτος».

Όσον αφορά τη νέα σπουδαία επιτυχία της με την πρόκριση στο WTA Finals η Μαρια σημείωσε: «Ήταν ένα σημαντικό ματς και το ήξερα. Πέτυχα έναν από τους μεγαλύτερους στόχους της φετινής σεζόν και είναι πολύ ικανοποιητικό, είμαι περήφανη για τον εαυτό μου και την ομάδα μου. Τα καταφέραμε για πρώτη φορά και είναι και η πρώτη φορά στην ιστορία που περνάει Ελληνίδα στη διοργάνωση».


Κλείσιμο
Κι εκεί θυμήθηκε το δύσκολο ξεκίνημα του 2021 (πάλι στη Μελβουρνη)... «Μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα στην Αυστραλία, κολλημένη στο δωμάτιο, μου πήρε λίγο χρόνο να συνηθίσω τον έξω κόσμο! Δεν ήταν εύκολο... Άλλαξα, όμως, τον τρόπο σκέψης μου με τη βοήθεια ανθρώπων στην ομάδα μου και αυτό ήταν το κλειδί. Ήμουν πολύ σκληρή με τον εαυτό μου μέχρι αυτή τη σεζόν. Μεγαλώνοντας και ωριμάζοντας αλλάζεις, βλέπεις κάποια πράγματα αλλιώς. Το να είμαι καλή με τον εαυτό μου ήταν ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που άλλαξα αυτή τη σεζόν. Και να είμαι καλή και κατά τη διάρκεια του αγώνα, διότι μπορούσα να γίνω πολύ αρνητική και σκληρή με τον εαυτό μου. Προσπάθησα να το αλλάξω αυτό, μιλούσα πάρα πολύ στο court και αυτό δεν βοηθούσε. Κατάλαβα ότι από ένα επίπεδο και μετά πρέπει να κάνεις διαφορετικά κάποια πράγματα και αυτό έκανα».

Ειδήσεις σήμερα:

The Bachelor: Ποια θα κάνει την κίνηση - ματ στην καρδιά του Αλέξη;

Αυτοί είναι οι δυο αλλοδαποί που είχαν κάνει 11 ληστείες σε ψιλικατζίδικα της Θεσσαλονίκης

Σπύρος Νικολαΐδης: «Η Άντζελα Γκερέκου είναι ένας υπέροχος άνθρωπος»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης