Παναθηναϊκός: Την Παρασκευή η εκδίκαση και η απόφαση για πιθανή τιμωρία

Παναθηναϊκός: Την Παρασκευή η εκδίκαση και η απόφαση για πιθανή τιμωρία

Το πρωί της Παρασκευής θα εκδικαστεί η υπόθεση του Παναθηναϊκού μετά την κλήση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα και μέσα στην ημέρα αναμένεται η απόφαση - Το παρασκήνιο της παρέμβασης του κυρίου Σπυρόπουλου

leoforos
Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος, κάλεσε τον Παναθηναϊκό σε απολογία για την ένταση που σημειώθηκε έξω από την Λεωφόρο πριν το παιχνίδι με τον Ιωνικό. Το «τριφύλλι» κινδυνεύει από 2 έως 4 αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και βαρύτατο πρόστιμο. Αξίζει να σημειώσουμε πως στις πρόσφατες κλήσεις της Σούπερ Λιγκ, οι «πράσινοι» κλήθηκαν με άρθρα σχετικά με τους πυρσούς και τα υβριστικά συνθήματα.

Αυτό συνέβη, καθώς η έκθεση της αστυνομίας δεν είχε παραδοθεί στην διοργανώτρια αρχή. Όταν έγινε αυτό, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας έκανε την παρέμβασή του(δεν θα μπορούσε η Σούπερ Λιγκ να καλέσει εκ νέου σε απολογία την ΠΑΕ) και η εκδίκαση της υπόθεσης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή. Μάλιστα, η απόφαση αναμένεται μέσα στην ημέρα.

Η ουσία της υπόθεσης, τώρα, έχει να κάνει με το που συνέβη το περιστατικό σύμφωνα με την έκθεση και την τελική απόφαση του εισαγγελέα. Αυτό θα κρίνει και το ύψος της τιμωρίας. Στο «πράσινο στρατόπεδο», πάντως, θεωρούν πως το μεμονωμένο αυτό συμβάν έχει μακριά από το γήπεδο και δεν μπορεί να οδηγήσει σε τόσο βαριά τιμωρία.

Η ανακοίνωση για την απολογία αναφέρει τα εξής:

«Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία την παρακάτω ομάδα:

Α/ ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 23492/21-10-2021 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε κατά την ημερομηνία της 22ας-10-2021, ημέρα Παρασκευή, και ώρα 12:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, σε δώδεκα (12) ώρες, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών».

Πηγή: gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση με βιτριόλι: Ενοχή για απόπειρα ανθρωποκτονίας πρότεινε ο εισαγγελέας για την Κακαράντζουλα

Αξιολόγηση: «Σκονάκι» στους δασκάλους από τη ΔΟΕ - Πώς επιχειρείται σαμποτάζ στη διαδικασία

Με νέα ροζ βίντεο απειλεί ο Τούρκος αρχιμαφιόζος Πέκερ τους πολιτικούς στα κατεχόμενα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης