Λουτσέσκου: «Ήμασταν ηλίθιοι με το Βόλο, να θυσιαστούμε για κάθε μπάλα με την Κοπεγχάγη»

Λουτσέσκου: «Ήμασταν ηλίθιοι με το Βόλο, να θυσιαστούμε για κάθε μπάλα με την Κοπεγχάγη»

Διαβάστε όλα όσα είπα Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ενόψει της αναμέτρησης για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa Conference League

paoknewww
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπήκε στη διαδικασία να σκεφτεί από τώρα το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Στο μυαλό του υπάρχει μόνο το παιχνίδι με την Κοπεγχάγη, ενώ πιστεύει ότι το αποτέλεσμα με το Βόλο δε θα επηρεάσει τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, ούτε θα το ξαναδούμε μετά από έξι μήνες όταν η ομάδα θα έχει προσαρμοστεί πλήρως στα «θέλω» του και να θα έχει αποκτήσει αυτοπεποίθηση και θα έχει χτίσει τον χαρακτήρα του νικητή.

Pregame: Press Conference FC Copenhagen Vs PAOK - PAOK TV


Aναλυτικά ο Ρουμάνος τεχνικός του «Δικεφάλου» είπε:

Για το αν συμφωνεί με την άποψη του προπονητή της Κοπεγχάγης ότι οι δύο ομάδες μπορούν να ζήσουν με τον βαθμό της ισοπαλίας, καθώς ακολουθούν ντέρμπι:

«Αυτό που αισθάνομαι είναι ότι μπροστά μας έχουμε δύο δύσκολα παιχνίδια, αλλά σκέφτομαι αποκλειστικά το πρώτο παιχνίδι και όχι αυτό που ακολουθεί. Δεν τίθεται θέμα διαχείρισης, αλλά το να παρουσιάσουμε μια φρέσκια ομάδα που θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αυριανού αγώνα. Ο κύριος στόχος είναι να αντιληφθούμε ποιοι ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι και ικανοί να αγωνιστούν και να παλέψουν για τη νίκη. Και οι αντίπαλοι είναι μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους, μια ομάδα με ενέργεια, επιθετικότητα, εντός έδρας παίζουν με ενθουσιασμό, πρέπει να το διαχειριστούμε αυτό το κομμάτι»

Για το αν το αποτέλεσμα στον αγώνα με τον Βόλο επηρεάζει την ομάδα:

«Ο κόσμος αναλύει μόνο το αποτέλεσμα. Πρέπει να το αναλύσουμε όσοι ασχολούμαστε με την ομάδα. Ήμασταν ηλίθιοι που δεν κερδίσαμε τον αγώνα της περασμένης Κυριακής. Στο δεύτερο ημίχρονο Χαλαρώσαμε στο 4-1, αυτό μας κόστισε, δεχθήκαμε τρία γκολ χωρίς να μας πιέσουν, από λάθη μας. Δεν ήταν ένα παιχνίδι που δεν κάναμε ευκαιρίες πριν το 4-2, πριν το 4-3 και μετά το 4-4. Κι αυτό είναι το θετικό που μπορούμε να κρατήσουμε. Είμαστε μακριά από το σύνολο που θέλουμε να είμαστε, να έχουμε την ωριμότητα, όμως τέτοια παιχνίδια μας βοηθούν να χτίσουμε την ομάδα και τον χαρακτήρα μας. Ένα τέτοιο αποτέλεσμα δε θα υπάρχει μετά από έξι μήνες όταν όλοι θα έχουν ωριμάσει και προσαρμοστεί στα θέλω μας».

Τι πρέπει να έχει περισσότερο ο ΠΑΟΚ για να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από την Κοπεγχάγη:

«Τεράστιο πνεύμα για να θυσιαστούμε για κάθε μπάλα και 100% υπευθυνότητα από όλους τους ποδοσφαιριστές. Ο αντίπαλος δημιουργεί πολλούς χώρους, στο επιθετικό τρίτο της έχει πολλούς παίκτες, πρέπει να είμαστε και εμείς το ίδιο επιθετικοί για να ανταπεξέλθουμε στις συνθήκες του αγώνα. Είναι θέμα αυτοπεποίθησης για να έχουμε την κατοχή και να αντιδράσουμε σωστά όταν δεν έχουμε την μπάλα στα πόδια μας».

Για το αν η παρουσία του κόσμου μπορεί να παίξει το ρόλο της:

«Πάντα ο κόσμος του ΠΑΟΚ μας δίνει ένα έξτρα κίνητρο, ο οποίος έχει μεγάλη ενέργεια. Το ποδόσφαιρο έχει δημιουργηθεί για να παίζεται μπροστά σε κόσμο».

Για το πόσο καθοριστικό θα είναι το αποτέλεσμα του αυριανού αγώνα για την πρωτιά:

«Όπως και η Κοπεγχάγη έτσι και εμείς θέλουμε την πρώτη θέση, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και η δεύτερη θέση σου δίνει το εισιτήριο για να συνεχίσεις στην διοργάνωση. Η κατάσταση στον όμιλο είναι ανοικτή. Υπάρχουν τρεις ομάδες που κυριαρχούν στα εθνικά πρωταθλήματά τους και θα παλέψουν για τις δύο θέσεις. Όποια ομάδα χάσει βαθμούς απέναντι στη Λίνκολν θα έχει πρόβλημα για την πρόκριση. Είναι ένα έξτρα κίνητρο να έχεις τρία παιχνίδια κάθε εβδομάδα, είναι διαφορετικό να δίνεις ένα παιχνίδι κάθε επτά μέρες. Εμείς θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να συνεχίσουμε στην Ευρώπη. Απλή είναι η κατάσταση».


Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

H νέα παραλλαγή «Δέλτα Plus» δεν θα μεταβάλει την εικόνα της επιδημίας, εκτιμά Βρετανός ειδικός

Ξεκίνησε η δίκη για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου

ΗΠΑ: Μοντέλο του Instagram μαχαίρωσε τον φίλο της - Περιοριστικά μέτρα από το δικαστήριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης