Champions League, Μπαρτσελόνα-Ντιναμό Κιέβου 1-0: Πρώτοι βαθμοί στο παγωμένο «Κάμπ Νόου» - Δείτε το γκολ

Champions League, Μπαρτσελόνα-Ντιναμό Κιέβου 1-0: Πρώτοι βαθμοί στο παγωμένο «Κάμπ Νόου» - Δείτε το γκολ

Μπορεί να μην εντυπωσίασε, όμως η Μπαρτσελόνα επικράτησε τελικά 1-0 της Ντιναμό Κιέβου στο «παγωμένο» Κάμπ Νόου και πήρε τους πρώτους της βαθμούς στη φετινή διοργάνωση

kievnewwww
Δεν το είχε βιώσει ποτέ στην ιστορία της. Η Μπαρτσελόνα παρέμενε χωρίς βαθμό για πρώτη φορά ever μετά το πέρας των πρώτων δυο αγωνιστικών του Champions League και η συνολική της εικόνα στις μάχες με Μπάγερν και Μπενφίκα έδειχναν μια ομάδα στα πρόθυρα της αγωνιστικής διάλυσης.

Η αναμέτρηση όμως απέναντι στην Ντιναμό Κιέβου του Μιρτσέα Λουστέσκου συνιστούσε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για διέξοδο. Για να πάρει την πρώτη της δεύτερη σερί νίκη φέτος, για να συλλέξει επιτέλους τους πρώτους της βαθμούς στον όμιλο και να πάει με ανεβασμένη αυτοπεποίθηση στο Clasico απέναντι στη Ρεάλ. Παρά το νωθρό ξεκίνημα η Μπάρτσα έβαλε τικ σε όλα τα κουτάκια, επικρατώντας 1-0 της Ντιναμό Κιέβου μπροστά σε μόλις 46 χιλιάδες φίλους της για να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης κόντρα στην ιστορία των πιθανοτήτων....

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cf4gfxoexjv5-sf)


Λύτρωση με ρέκορντμαν Πικέ

Παρά το εκρηκτικό ξεκίνημα με την ανεπανάληπτη ευκαιρία του Ντεστ μόλις στο 2΄, η Μπαρτσελόνα εν συνεχεία παρουσίασε την γνωστή της πλέον αγωνιστική καθίζηση, αδυνατώντας να δημιουργήσει ποιοτικές στιγμές μπροστά στα αντίπαλα καρέ. Έπρεπε να φτάσουμε στο 21΄λεπ΄το προκειμένου ο Ντε Γιονγκ να δοκιμάσει τα αντανακλαστικά του Μπουστσάν, προτού ο Πικέ τελικά ανοίξει το σκορ στο 35΄. Οι Μπλαουγκράνα δοκίμασαν να τα... γεμίσματα στην αντίπαλη περιοχή και από ένα τέτοιο ο Πικέ πήρε την κεφαλιά για να σκοράρει και να σημειώσει το 16ο του γκολ στο Champions League, τα περισσότερα δηλαδή που έχει πετύχει ποτέ αμυντικός στη διοργάνωση μαζί με τον Ρομπέρτο Κάρλος.

Η είσοδος του Φάτι στο δεύτερο μέρος έκανε πιο κινητικούς του Καταλανούς, με τον 18χρονο μάλιστα να επιχειρεί να σκοράρει το γκολ της αγωνιστικής στο 53΄με απίθανο γυριστό, όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Όσο κυλούσε ο χρόνος η Ντιναμό ανέβαζε τις γραμμές της, η Μπάρτσα μείωνε τη διάθεσή της για γκολ, πράγμα που έδειξε να δυσανασχετεί τους μόλις 46.000 φίλους της που βρέθηκαν στο γήπεδο, με την στατιστική να καταγράφει την χαμηλότερη προσέλευση στο «Καμπ Νου» από τον Δεκέμβριο του 2011!

Κλείσιμο
Η σουτάρα του Κουτίνιο (82΄) δεν άλλαξε κάτι στο σκορ με την Μπαρτσελόνα παίρνει το πρώτο της τρίποντο στον όμιλο, όμως για ακόμη μια φορά να απογοητεύει να εντυπωσιάσει και να γεμίσει με αισιοδοξία τους οπαδούς τους. Αν μη τι άλλο το γεγονός πως η ομάδα τους έχει πετύχει μόλις ένα γκολ μετά από τρεις αγωνιστικές ενδεχομένως να τους γεμίζει με άγχος, αφού μόλις το 15% των συλλόγων που έχουν πετύχει κάτι αντίστοιχο έχουν προκριθεί στο παρελθόν στην επόμενη φάση....

Μπαρτσελόνα (Ρόναλντ Κούμαν): Τερ Στέγκεν, Μινγκέθα (46΄ Κουτίνιο), Πικέ, Λενγκλέ, Άλμπα, Μπουσκέτς, Φρένκι Ντε Γιονγκ, Γκάβι (69΄Σέρτζι Ρομπέρτο), Ντεπάι (75΄Αγουέρο), Ντεστ, Λουκ Ντε Γιόνγκ (46΄Φάτι)

Ντιναμό Κιέβου (Μιρτσέα Λουτσέσκου): Μπούστσαν, Κεντζιόρα (78΄ Τίμτσικ), Ζαμπάρνι, Σιρότα, Μικολένκο, Σαπαρένκο, Σίντορτσουκ, Τσιγκάνκοφ, Μπουγιάλσκι (85΄Ραμίρεζ), Ντε Πένια (61΄Βιτίνιο), Σουπριάγκα (61΄Γκάρμας)


Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

H νέα παραλλαγή «Δέλτα Plus» δεν θα μεταβάλει την εικόνα της επιδημίας, εκτιμά Βρετανός ειδικός

Ξεκίνησε η δίκη για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου

ΗΠΑ: Μοντέλο του Instagram μαχαίρωσε τον φίλο της - Περιοριστικά μέτρα από το δικαστήριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης