Βόλος: Δεν δίνει εισιτήρια σε ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Βόλος: Δεν δίνει εισιτήρια σε ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ Βόλος αποφάσισε να διαθέσει εισιτήρια για τον αγώνα με την ΑΕΚ μονάχα σε οπαδούς της ομάδας του κι όχι σε υποστηρικτές της «Ένωσης» - Θ' ακολουθήσει ίδια πολιτική και για τα ματς με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

volossss
Χωρίς οπαδούς των φιλοξενούμενων θα γίνουν όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του Βόλου με τους «μεγάλους». Ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, η θεσσαλική ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόφασή της να εμποδίσει την οργανωμένη παρουσία φίλων της «Ένωσης».

Υπογράμμισε, δε, την πρόθεσή της ν’ ακολουθήσει την ίδια τακτική και στα ματς το Πανθεσσαλικού με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Βόλος εν όψει του κυριακάτικου αγώνα με την ΑΕΚ και προκειμένου να αποφευχθεί η οργανωμένη παρουσία φιλάθλων της αντίπαλης ομάδας στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού, αποφάσισε τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ θα διατίθενται ΜΟΝΟ στους φιλάθλους που είναι ήδη κάτοχοι διαρκείας της ΠΑΕ Βόλου και στους φιλάθλους που τα προηγούμενα χρόνια είχαν κάρτα μέλους της ομάδας μας, χωρίς να χρειάζεται να εκδώσουν νέα.

Η ίδια πολιτική για τη διάθεση των εισιτηρίων, θα ισχύσει και στους επερχόμενους εντός έδρας αγώνες του Βόλου με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.


Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

H νέα παραλλαγή «Δέλτα Plus» δεν θα μεταβάλει την εικόνα της επιδημίας, εκτιμά Βρετανός ειδικός

Ξεκίνησε η δίκη για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου

ΗΠΑ: Μοντέλο του Instagram μαχαίρωσε τον φίλο της - Περιοριστικά μέτρα από το δικαστήριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης