Πρωτοφανής αριθμός απούλητων εισιτηρίων στο «Καμπ Νόου» για το Μπαρτσελόνα-Ρεάλ

Πρωτοφανής αριθμός απούλητων εισιτηρίων στο «Καμπ Νόου» για το Μπαρτσελόνα-Ρεάλ

Με αρχική τιμή τα 99 (!) ευρώ, χιλιάδες εισιτήρια παραμένουν απούλητα στις τάξεις της Μπαρτσελόνα ενόψει του Clasico κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης (24/10, 17:15), παρά το γεγονός ότι το όριο προσέλευσης στην Καταλονία επανήλθε στο 100%

barcanew1
Το κοινό της Μπαρτσελόνα στα εντός έδρας ματς είναι αισθητά μειωμένο τη φετινή σεζόν συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια, δίχως να έχει σφραγίσει ως τώρα sold-out ακόμη και με 20% ή 30% όριο προσέλευσης λόγω της πανδημίας. Αυτή η πραγματικότητα επιβεβαιώνεται και τώρα που οι καταλανικές Αρχές επανέφεραν το 100% στα γήπεδα, με τον αριθμό των θεατών στο παιχνίδι κόντρα στη Βαλένθια να μην ξεπερνά το 50% της χωρητικότητας (47.313). Και η κατάσταση δεν φαίνεται να αλλάζει ούτε ενόψει του σπουδαιότερου ματς της χρονιάς, του Clasico κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης (24/10, 17:15).

Μόλις έξι ημέρες απέχουν από το μεγάλο ντέρμπι και ο αριθμός των απούλητων εισιτηρίων είναι πρωτοφανής, εν μέρει και λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών που εμποδίζουν την άφιξη τουριστών, σημαντικό ποσοστό θεατών του «Καμπ Νόου», άλλωστε, την τελευταία δεκαετία.

Μέχρι στιγμής, μόνο ένα μικρό τμήμα στο υψηλότερο διάζωμα της βόρειας εξέδρας έχει ξεπουλήσει. Κι όχι τυχαία, το πιο φτηνό από το εύρος τιμών που έχουν οριστεί για το Clasico, στα... 84 ευρώ! Σημειώνεται ότι η τιμή των εισιτηρίων που απομένουν στις υπόλοιπες θύρες κυμαίνονται από 99 ως 249 ευρώ.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Στο μικροσκόπιο της εφορίας οι καταθέσεις του 2015!

Στις 10 στη Βουλή η σύγκρουση Μητσοτάκη - Τσίπρα για την πανδημία

Ο Γρηγόρης Πετράκος (με rapid test) έκανε πρεμιέρα στο εμβολιασμένο κοινό του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης