Μπαρτζώκας: «Αξίζαμε τη νίκη, μπορούσαμε να είχαμε πάρει ένα από τα δύο ριμπάουντ» - Δείτε βίντεο

Μπαρτζώκας: «Αξίζαμε τη νίκη, μπορούσαμε να είχαμε πάρει ένα από τα δύο ριμπάουντ» - Δείτε βίντεο

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε μετά την ήττα-θρίλερ των ερυθρόλευκων από τη Μπαρτσελόνα και στάθηκε στις κρίσιμες κατοχές του παιχνιδιού που χάθηκαν

5274534
Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τη Μπαρτσελόνα με 79-78 στην παράταση, χάνοντας την ευκαιρία να πάει στο 3-0. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά το τέλος του ματς, στάθηκε στην πολύ κρίσιμη κατοχή που χάθηκε με το επιθετικό ριμπάουντ και τις δύο βολές του Οριόλα στην παράταση, αλλά και σε μια προηγούμενη φάση με επιθετικό ριμπάουντ του Μίροτιτς.

Μετά το τέλος του ματς ανέφερε: «Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι 45 λεπτών. Κατοχή με κατοχή. Πολύ physical game. Στις αρχές Οκτωβρίου παίζουμε ήδη αυτό το επίπεδο παιχνιδιών. Αυτή είναι η Euroleague. Είμαι ικανοποιημένος από την ομάδα. Ακολουθήσαμε το πλάνο του αγώνα και ο καθένας θα μπορούσε να κερδίσει. Στο τέλος της κανονικής διάρκειας και στην παράταση σκόραραν μόνο με βολές. Δεν είχαμε τον έλεγχο των ριμπάουντ, όμως πρέπει να δώσω συγχαρητήρια τους παίκτες μου. Έκαναν μια τρομερή προσπάθεια για 45 λεπτά. Κατά τη γνώμη μου, αξίζαμε τη νίκη».

Οι δηλώσεις του Μπαρτζώκα μετά το ματς με την Μπαρτσελόνα (13/10/21)


Στη συνέντευξη Τύπου είπε: «Χάσαμε την πολύ κρίσιμη κατοχή με το επιθετικό ριμπάουντ από τον Οριόλα. Αυτό μας πλήγωσε πάρα πολύ. Μπορούσαμε να είχαμε πάρει ένα από τα δύο ριμπάουντ ή και τα δύο ή να μην κάναμε φάουλ. Έτσι θα παίρναμε το ματς. Και η Μπαρτσελόνα βέβαια έπαιξε με καρδιά. Πρέπει να ξεχάσουμε γρήγορα το ματς, έχουμε κι άλλο παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις και πρέπει να προχωρήσουμε».

FC Barcelona vs Olympiacos Piraeus | Full Match Highlights | EuroLeague Season 2021/22
Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα: 

Τουρκία: Νέες θεωρίες συνωμοσίας για την παρουσία των αμερικανικών F-15 στην Ελλάδα

Φρίκη στη Ρόδο: 8χρονη νοσηλεύεται μετά από καταγγελία για βιασμό

Τώρα ο Γρηγόρης Πετράκος θα τραγουδά μόνο για εμβολιασμένους και δηλώνει: «Δεν είμαι αντιεμβολιαστής»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης