Επίσημη η αναβολή του ματς της Εθνικής Ελπίδων με την Κύπρο - Εντοπίστηκαν 13 κρούσματα κορωνοϊού

Επίσημη η αναβολή του ματς της Εθνικής Ελπίδων με την Κύπρο - Εντοπίστηκαν 13 κρούσματα κορωνοϊού

Τα μέλη της αποστολής που βρέθηκα θετικά παρουσιάζουν ήπια συμπτώματα και βρίσκονται για προληπτικούς λόγους σε απομόνωση

ethniki_elpidon
Οριστική είναι η αναβολή της αναμέτρησης της Εθνικής Ελπίδων κόντρα στο αντίστοιχο τμήμα της Κύπρου, μετά το πλήθος κρουσμάτων κορωνοϊού που εντοπίστηκε στην αποστολή της ελληνικής ομάδας. Σύμφωνα μάλιστα με ανακοίνωση της ΕΠΟ τα κρούσματα ανέρχονται σε 13. 

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Η ΕΠΟ ενημερώθηκε σήμερα για την ύπαρξη 13 θετικών δειγμάτων Covid-19 στα αποτελέσματα των ελέγχων που διενεργήθηκαν από την εξουσιοδοτημένη από την UEFA ιατρική υπηρεσία μεταξύ των μελών της αποστολής της Εθνικής Ελπίδων, μετά τον αγώνα με την Λευκορωσία και ενόψει του αυριανού στην Κύπρο, ο οποίος αναβλήθηκε με απόφαση της UEFA. Εκ μέρους της Ομοσπονδίας, τίθενται σε εφαρμογή οι προβλεπόμενες διαδικασίες, δηλαδή η τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου της UEFA και η άμεση ενημέρωση των αρμοδίων αρχών της Κυπριακής Δημοκρατίας, καθώς και των ιατρικών επιτελείων των ομάδων.

Στο μεταξύ τα μέλη της αποστολής που βρέθηκα θετικά παρουσιάζουν ήπια συμπτώματα και βρίσκονται για προληπτικούς λόγους σε απομόνωση. Την ίδια ώρα η ΕΠΟ εργάζεται για την ασφαλή επιστροφή της αποστολής από τη Μεγαλόνησο. 

Ακολουθεί η ανακοίνωση της κυπριακής ομοσπονδίας:

Η ΚΟΠ ενημερώνει ότι μετά από απόφαση της UEFA, αναβλήθηκε ο αγώνας της Εθνικής μας ομάδας των Ελπίδων με την Ελλάδα.
Η απόφαση λήφθηκε μετά τη διενέργεια ελέγχου, όπου βρέθηκαν μαζικά θετικά κρούσματα Covid-19 στην αποστολή της Εθνικής ομάδας Ελπίδων της Ελλάδας.

Για την απόφαση της αναβολής, ενημερώθηκαν οι δύο ομάδες από τον παρατηρητή του αγώνα. Διευκρινίζεται επίσης, ότι τα μέλη της αποστολής της Εθνικής Ελλάδας που έχουν εντοπιστεί θετικά, δεν έχουν έρθει σε επαφή με μέλη της Εθνικής μας ομάδας των Ελπίδων. Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Τρίτη 12 Οκτωβρίου στο Δασάκι.


Ειδήσεις σήμερα:

Αστυνομικός πυροβόλησε με καραμπίνα και σκότωσε συγγενή του στην Άρτα

Συναγερμός στην Εθνική Ελπίδων λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού


Κουρτς: Δεν είμαι σκιώδης καγκελάριος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης