Ο Νεϊμάρ αποκάλυψε ότι το Μουντιάλ του 2022 θα είναι πιθανότατα το τελευταίο του

Ο Νεϊμάρ αποκάλυψε ότι το Μουντιάλ του 2022 θα είναι πιθανότατα το τελευταίο του

Ο Νεϊμάρ παραδέχθηκε ότι η πίεση του παιχνιδιού έχει επηρεάσει το σώμα και το μυαλό του, με αποτέλεσμα να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο ότι μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 να αποσυρθεί από την εθνική Βραζιλίας

Νευμαρ
Ο Βραζιλιάνος αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν, μπορεί να έχει φτάσει πολύ κοντά στο να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική του ομάδα, αλλά τόσο το 2014 όσο και το 2018, η «Σελεσάο» δεν τα κατάφερε κι αποκλείστηκε στα ημιτελικά και τα προημιτελικά της διοργάνωσης αντίστοιχα.

Στη νέα ταινία που πρωταγωνιστεί ο ίδιος, με όνομα «Neymar & The Line Of Kings», αποκάλυψε ότι εξετάζει το γεγονός να μην παρευρεθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026 που θα διεξαχθεί στις ΗΠΑ με τη Βραζιλία, τονίζοντας πως αυτό του 2022 θα είναι πιθανότατα το τελευταίο του.

«Νομίζω ότι είναι το τελευταίο μου Παγκόσμιο Κύπελλο. Το βλέπω ως το τελευταίο μου γιατί δεν ξέρω αν έχω τη δύναμη του μυαλού να ασχοληθώ άλλο με το ποδόσφαιρο.

Έτσι θα κάνω τα πάντα για να εμφανιστώ καλά, θα κάνω τα πάντα για να κερδίσω με τη χώρα μου, για να πραγματοποιήσω το μεγαλύτερο όνειρο που έχω από μικρός. Και ελπίζω ότι θα τα καταφέρω», τόνισε χαρακτηριστικά ο 29χρονος άσος.

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης