Κλάτενμπεργκ: «Το κράτημα του Πούγγουρα είναι πολύ ελαφρύ, ο Τικίνιο προσπάθησε να πάρει πέναλτι»

Κλάτενμπεργκ: «Το κράτημα του Πούγγουρα είναι πολύ ελαφρύ, ο Τικίνιο προσπάθησε να πάρει πέναλτι»

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής στην ανάλυση των φάσεων της 5ης αγωνιστικής της Super League 1 θεωρεί πως σωστά δεν δόθηκαν πέναλτι στον Ολυμπιακό σε δύο περιπτώσεις στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

5391262
Ο Μάρκ Κλάτενμπεργκ από το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη ανέλυσε τις δύο φάσεις κατά τις οποίες οι ερυθρόλευκοι ζήτησαν πέναλτι.

ΚΕΔ: 5η αγωνιστική SL





Στη φάση με την πτώση του Τικίνιο από τον Πούγγουρα συμφωνεί πως σωστά δεν δόθηκε πέναλτι τονίζοντας πως «το κράτημα του αμυντικού είναι πολύ ελαφρύ με τον επιθετικό να αξιοποιεί στο έπακρο τη μικρή επαφή για να προσπαθήσει να κερδίσει το πέναλτι».

Όσον αφορά τη φάση στο χέρι του Σάντσες στην προσπάθεια να κατεβάσει την μπάλα ο Ελ Αραμπί, ο Κλάτενμπεργκ συμφωνεί πως επίσης δεν είναι πέναλτι καθώς όπως υπογραμμίζει, «το χέρι του αμυντικού βρίσκεται σε φυσική θέση όταν αγγίζει την μπάλα».



Από το ματς του Παναιτωλικού με την ΑΕΚ ανέλυσε τη φάση της κίτρινης κάρτας του Μεντόσα στον Μάνταλο, συμφωνώντας πως δεν είναι μαρκάρισμα για κόκκινη κάρτα τονίζοντας πως «το πόδι του επιθετικού χτυπάει πρώτα την μπάλα πριν χτυπήσει στο πόδι του αντιπάλου του, ενώ η προβολή δεν είχε αρκετή δύναμη ή πρόθεση να βλάψει τον αντίπαλό του».

Στη φάση που σήκωσε μεγάλη κουβέντα στο ακυρωθέν γκολ του Γκρίλο στο Βόλος - Αστέρας Τρίπολης, ο Κλάτενμπεργκ επισημαίνει πως το γκολ έπρεπε να μετρήσει, προσθέτοντας πως: «Το VAR δεν μπορούσε να παρέμβει για οφσάιντ καθώς ο διαιτητής σφύριξε πριν η μπάλα μπει στην εστία. Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι η διαδικασία ήταν λάθος και από τους δύο αξιωματούχους του αγώνα και ότι το οφσάιντ ήταν λανθασμένο και έπρεπε να είχε επιτευχθεί γκολ».

Στο ματς του Άρη με τον Απόλλωνα Σμύρνης θεωρεί πως σωστά δεν δόθηκε πέναλτι για την Ελαφρά Ταξιαρχία καθώς «δεν υπάρχει σπρώξιμο αλλά γλίστρημα του ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα», ενώ στο παιχνίδι του Ιωνικού με τη Λαμία συμφώνησε με το πέναλτι και την αποβολή του Ντάλσιο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης