Serie A: Στην κορυφή μόνο με νίκες η Νάπολι, τετράδα για Ρόμα - Δείτε τα γκολ

Serie A: Στην κορυφή μόνο με νίκες η Νάπολι, τετράδα για Ρόμα - Δείτε τα γκολ

Η Νάπολι κάνει μυθικό ξεκίνημα με 7x7 και με την εκτός έδρας ανατροπή (1-2) στη Φιορεντίνα, παρέμεινε μόνη 1η - Τετράδα για Ρόμα και Μουρίνιο (2-0 την Εμπολι)

napoli
Μόνο μία φορά στην ιστορία της έχει καταφέρει κάτι καλύτερο. Τη σεζόν 2017-’18 η Νάπολι ξεκίνησε με οκτώ διαδοχικές νίκες. Αυτή τη φορά έχει φτάσει τις επτά στη σειρά. Αυτό συνέβη μετά την ανατροπή (1-2) που έκανε στο «Αρτέμιο Φράνκι», κόντρα στην ανταγωνιστική φέτος Φιορεντίνα.

Οι Βιόλα που βρίσκονταν στην τετράδα, προηγήθηκαν με τον Λούκας Μαρτίνες (28’), αλλά η αντίδραση των Παρτενοπέι ήρθε ακριβώς 10 λεπτά μετά με περιπετειώδη τρόπο. Ο Ινσίνιε είδε τον Ντραγκόφσκι να του βγάζει το πέναλτι και να κάνει αμέσως και δεύτερη επέμβαση εξ επαφής στο ριμπάουντ. Ωστόσο, ο Λοσάνο πήρε την τρίτη ευκαιρία και ισοφάρισε. Η κεφαλιά του Ραχμάνι (50’) έστειλε το τρίποντο στους Ναπολιτάνους που διατηρήθηκαν στο +4 από την Ιντερ.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cepz483tbtu1-sf)



Εύκολα η Ρόμα
Το 2017 ήταν και η τελευταία φορά που η Ρόμα έφτασε τις έξι διαδοχικές εντός έδρας νίκες . Το επαναλαμβάνει τώρα (σ.σ.: από πέρσι), έχοντας απέναντί της έναν καλό «πελάτη» της. Η Εμπολι δεν έχει νικήσει στο «Ολίμπικο» στις 14 τελευταίες επισκέψεις της και με το τωρινό 2-0 μετράει 12 ήττες σε αυτό το διάστημα. Ο Πελεγκρίνι (42’) γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο την ανανέωση συμβολαίου και ο Μχιταριάν με ριμπάουντ (48’) από τη βολίδα του Αμπραχαμ στο οριζόντιο δοκάρι, κλείδωσαν την άνοδο των Τζαλορόσι στην 4η θέση.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cepyvqlbs0yp-sf)
Κλείσιμο


Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Φλέγεται από κορωνοϊό η Βόρεια Ελλάδα - Ασφυξία στα νοσοκομεία, γεμίζουν οι ΜΕΘ

Κινητό «περίπτερο» ναρκωτικών εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας - Συνελήφθη ο οδηγός του οχήματος

Νέα έρευνα δείχνει ότι ο φόβος για τον κορωνοϊό βελτίωσε τη σεξουαλική ζωή των ζευγαριών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης