La Liga, Εσπανιόλ-Ρεάλ Μαδρίτης 2-1: Νέο «στραπάτσο» στην Καταλονία - Δείτε τα γκολ

La Liga, Εσπανιόλ-Ρεάλ Μαδρίτης 2-1: Νέο «στραπάτσο» στην Καταλονία - Δείτε τα γκολ

Το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα της Ρεάλ επιβεβαιώθηκε και απέναντι στην Εσπανιόλ με τους Καταλανούς να παίρνουν τη νίκη (2-1) και να οδηγούν τους Μερέγχες σε τρίτη σερί γκέλα

espa
Η αγνώριστη εικόνα της απέναντι στη Βιγιαρεάλ έδειξε τα πρώτα σημάδια. Ακόμη κι αν κάποιος ήθελε να τα αγνοήσει, η ηχηρή «σφαλιάρα» στο Champions League από την Σέριφ απέδειξε πως κάτι σάπιο υπάρχει στο παλάτι της Βασίλισσας.

Και η αλήθεια είναι πως η Ρεάλ Μαδρίτης ακόμα και με τον... απίθανο Μπενζεμά δεν έχει καταφέρει να βρει το αντίδοτο στην ασθενική εικόνα που παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα, με την Εσπανιόλ να εκμεταλλεύεται στο έπακρο τη συγκυρία και να παίρνει μεγαλειώδη νίκη απέναντι στους έκπτωτους Μερέγχες (2-1).

Resumen de RCD Espanyol vs Real Madrid (2-1)


Ο Ραούλ Ντε Τόμας πλήγωσε την... πρώην
Παρόλα αυτά η αρχή του αγώνα δεν πρόδιδε αυτή την εξέλιξη. Η Ρεάλ έδειχνε να εμφανίζεται σίγουρη και πρόθυμη να... καθαρίσει την υπόθεση νίκη όσο πιο γρήγορα γίνεται με τον Μπενζεμά να ρίχνει την πρώτη προειδοποιητική βολή στο 4. Το πρώτο τέταρτο άνηκε ολοκληρωτικά στους Μαδριλένους που ήλεγχαν τον ρυθμό και έψαχνα τοθυς κενούς διαδρόμους που θα οδηγούσαν στην εστία του Ντιέγκο Λόπεθ.

Η συνέχεια όμως ήταν διαφορετική... Στο 17΄η Εσπανιόλ έφυγε στην κόντρα από τη δεξιά πτέρυγα και ο Ραούλ Ντε Τόμας κατάφερε να ξεφύγει από τα μαρκαρίσματα για να ανοίξει το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν σοκαρισμένοι από το γκολ και αδυνατούσαν να συνέλθουν, χάνοντας πλήρως το τέμπο και τον δικό τους ρυθμό. Μάλιστα οι Καταλανοί θα μπορούσαν να είχαν φτάσει και σε δεύτερο γκολ αν ήταν περισσότερο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια με αξιόλογη ευκαιρία μια αντεπίθεση στο 45+1 που σπατάλησε όμως με κάκιστο τελείωμα ο Ραούλ Ντε Τόμας.

Ο Μπενζεμά δεν ήταν αρκετός
Η λογική έλεγε πως οι Μαδριλένοι θα επέστρεφαν μετά την ανάπαυλα με το μαχαίρι στα δόντια. Ο Κάρλο Αντσελότι απέσυρε τον Καμαβινγκά από το παιχνίδι για να κάνει την ομάδα του πιο επιθετική με την είσοδο του Ροντρίγκο, όμως οι μηχανές... άργησαν να πάρουν μπροστά. Αντίθετα εκείνη που συνέχισε να κάνει απρόσκοπτα το παιχνίδι της ήταν η Εσπανιόλ που στο 60΄είδε επιτέλους τις προσπάθειές της να καρποφορούν. Ο Βιδάλ έκανε τρελή κούρσα από τον χώρο του κέντρο, διέλυσε με φανταστική ποδιά τον Νάτσο και πλάσαρε ιδανικά τον Κουρτουά, δίνοντας αέρα δυο τερμάτων στους εντυπωσιακούς Καταλανούς. Η Ρεάλ δεν πίστευε στα... μάτια της, παρουσίασε σκηνές κατάρρευσης και λίγο έλλειψε να το πληρώσει με τρίτο γκολ, όμως ο Ντάντερ αστόχησε μόνος του απέναντι από την εστία.

Τελικά οι φιλοξενούμενοι αποφάσισαν να ανασυγκροτηθούν με ηγέτη τον Καρίμ Μπενζεμά ο οποίος σημείωσε ακόμη ένα εκπληκτικό γκολ (71΄) και έφτασε τα 9, οδηγώντας την κούρσα των πρώτων σκόρερ στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα. Δέκα λεπτά αργότερα ο Γάλλος άγγιξε με κεφαλιά το 2-2, ενώ στο 84΄ο Αζάρ σκόραρε, όμως το VAR είχε αντίθετη άποψη... Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε με τους Μαδριλένους να γκελάρουν για τρίτη συνεχόμενη φορά και σαν μην έφτανε αυτό είδαν το αήττητο σερί σε 18 διαδοχικούς εκτός έδρας αγώνες να σπάει στην απαγορευμένη - για εκείνους - γη της Καταλονίας.

Εσπανιόλ (Βιθέντε Μορένο): Λόπεθ, Χιλ (82΄ Ντίντακ), Γκόμεζ, Καμπρέρα, Πεδρόσα, Μπαρέ, Βιδάλ (64΄Γου Λι), Μελέντο (58΄ Μορλάνες), Ντάρντερ (82΄ Λόπεθ), Εμπάρμπα (65΄Μελαμέδ), Ραούλ Ντε Τόμας

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κουρτουά, Βάσκεζ, Μιλιτάο, Νάτσο, Αλάμπα, Βαλβέρδε, Μόντριτς (62΄ Γιόβιτς), Κρόος (62΄Κασεμίρο), Καμαβινγκά (46΄Ροντρίγκο), Βινίσιους (72΄Αζάρ), Μπενζεμά

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Φλέγεται από κορωνοϊό η Βόρεια Ελλάδα - Ασφυξία στα νοσοκομεία, γεμίζουν οι ΜΕΘ

Κινητό «περίπτερο» ναρκωτικών εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας - Συνελήφθη ο οδηγός του οχήματος

Νέα έρευνα δείχνει ότι ο φόβος για τον κορωνοϊό βελτίωσε τη σεξουαλική ζωή των ζευγαριών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης