Μακάμπι Χάιφα: Οι Ισραηλινοί καταγγέλλουν πως δέχθηκαν αντισημιτικά σχόλια από οπαδούς της Ουνιόν

Μακάμπι Χάιφα: Οι Ισραηλινοί καταγγέλλουν πως δέχθηκαν αντισημιτικά σχόλια από οπαδούς της Ουνιόν

Αντισημιτικά σχόλια καταγγέλλουν πως δέχθηκαν οι οπαδοί της Μακάμπι Χάιφα από τους αντίστοιχους της Ουνιόν Βερολίνου κατά την χθεσινή αναμέτρηση (30/9) των δυο ομάδων στο Conference League

macabiii
Από το φαινόμενο του αντισημιτισμού φαίνεται πως στιγματίστηκε η αναμέτρηση της Ουνιόν Βερολίνου με την Μακάμπι Χάιφα για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Conference League.

Μπορεί εντός του αγωνιστικού χώρου όλα να κύλησαν ομαλά όμως δεν συνέβη το ίδιο και στις εξέδρες, αφού οι Ισραηλινοί οπαδοί καταγγέλλουν πως δέχτηκαν σωρεία αντισημιτικών σχολίων κατά τη διάρκεια του αγώνα από την κερκίδα των Γερμανών.

Μάλιστα μια ομάδα οπαδών της Ουνιόν φέρεται να προσπάθησε να κάψει και τη σημαία του Ισραήλ μπροστά στην αντίπαλη εξέδρα, με την τοπική αστυνομία όμως να παρεμβαίνει και να σταματά την απόπειρα προτού ολοκληρωθεί.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ουνιόν, Ντιρκ Ζίνγκλερ, καταδίκασε το περιστατικό και κατέστησε σαφές πως θα διεξαχθεί έρευνα για την εύρεση και την τιμωρία των υπεύθυνων: «Αυτή η συμπεριφορά είναι ντροπιαστική και απαράδεκτη. Απολογούμαστε προς τους οπαδούς της Μακάμπι και γνωρίζουμε πολύ καλά πως ο αντισημιτισμός υπάρχει ακόμα ριζωμένος στην κοινωνία μας. Θα συνδράμουμε με τη σειρά μας στις έρευνες της αστυνομίας για να βρεθούν οι ένοχοι και να τιμωρηθούν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση με βιτριόλι: Οι συγκλονιστικές καταθέσεις, οι φόβοι της Ιωάννας για το αύριο και η απάθεια της κατηγορούμενης

Αφορολόγητες γονικές παροχές από σήμερα: Τα SOS για όσους ξεκινούν μεταβιβάσεις ακινήτων - χρημάτων

Εμβόλιο της γρίπης: Ξεκινάει σήμερα η συνταγογράφηση - Ποιοι πρέπει να το κάνουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης